2777
2789
عنوان

خیانت رو چجور باید جواب داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست
خوب اصن شوهرشم خیانت بکنه  زنده هم باید خیانت کنه یعنی توجیحش می‌کنه خسانتشو

نه ببین شاید مرده خودش خیانت کاره و با چند نفر خوابیده 

الان استارتر بره بگه 

اون مرده احساس برنده بودن می‌کنه 

و خودش رو پاک نشون میده و  زنش رو خراب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمااامم حیف اون بچه  خواهرت مگه شوهرشو دوست نداره؟ بترسونش بگو بچتو نگه نمیدارم اگه هم بچتو آ ...

سه چهار روز پیش این اتفاق افتاد نیاورد خونه ما.گذاشت خونه خودشون بچه با تب بالا رو گذاشته خونه رفته سر قرار.شوهرش ادم خوبیه ولی یکم گیجه انگار چطور متوحه نمیشه 

اللهم عجل لولیک الفرج
بخدا حالم ازش بهم میخوره.خیلی وقیح هست این زن.

به نظرم اگه به مامانت بگی ماست مالیش می‌کنه خواهرتم به کارش ادامه میده 

به نظرم خیلی قاطع بترسونش بگو یک بار دیگه بفهمم با این مردیکه رفت و امد داری همه مدارکی ک دارم میدم به شوهرت بهش میگم همش میومدی بچتو میزاشتی میرفتی

سه چهار روز پیش این اتفاق افتاد نیاورد خونه ما.گذاشت خونه خودشون بچه با تب بالا رو گذاشته خونه رفته ...

چن سالشه خواهرت؟ یعنی مادر انقد بی عاطفه 

ععی امیدوارم ک سرش به سنگ بخوره 

البته هر مردی باشه طلاقش میده مگه اینکه بخاطر بچه فقط نگهش داره 

عزیزم یک ماه پیش فهمیدم بهش تذکر دادم اما گوش نداد .الان رفتاراش خیلی افتضاحه.زنی ک بچه مریضشو میزار ...

بازهم بگو و این بار بهش بگو بخدا به شوهرت میگم ...شماره اون اقارا هم گیربیار زنگ بزن فوش را بکش بهش ...

خیلی شرایط سختیه ...خیلی.......ولی من باشم شبانه روز دعادعا میکنم و نذر میکنم که سربه راه بشه قبل از ابروریزی ...منم درچنین شرایطی بودم بااین اوصاف ک دوستم بود ک مثل خواهرم بود ،ولی فقط باهاش حرف میزدم بارها و بارها و بارها گفتم یکسال گفتم و خداروشکر قبل ابروریزی تموم شد ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه ببین شاید مرده خودش خیانت کاره و با چند نفر خوابیده  الان استارتر بره بگه  اون مرده ا ...

خوب در هر صورت چه خیانت کرده باشه چه نکرده باشه مطمعن باش خودشو پاک نشون میده و زنه رو خراب 

ما ک چیزی از مرده نمیدونیم ولی احساس میکنم این زنها بخاطر هوس و عشق و حال الکی با این مرده ریخته رو هم 

به نظرم اگه به مامانت بگی ماست مالیش می‌کنه خواهرتم به کارش ادامه میده  به نظرم خیلی قاطع بترس ...

نه مدرک دارم ازش تمام لیست تماسشو داره با اون مرد.اصن جواب ما رو نمیده میگه شما دارید تهمت میزنید

ابروی منو ببرید.بخدا حاضرم بمیره ولی ابروی خانوادمون نره🤦🏻‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج
بازهم بگو و این بار بهش بگو بخدا به شوهرت میگم ...شماره اون اقارا هم گیربیار زنگ بزن فوش را بکش بهش ...

گفتم  خیلی حرفش زدم کلا مارو بلاک کرده🤦🏻‍♀️جوابمونم نمیده دیگه.میگه شما دشمن منید بزارید من کارمو کنم.من بلدم چیکار میکنم شما تهمت میزنید🤦🏻‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج
نه مدرک دارم ازش تمام لیست تماسشو داره با اون مرد.اصن جواب ما رو نمیده میگه شما دارید تهمت میزنید ا ...

من جای شما باشم ی نفر رو میزارم بپاش دو سه تا عکس و فیلم ازش بگیره  برا خودش با شماره ناشناس بفرسه 

تا یکم بترسه بگه همشو برا شوهرت میفرسم 

من جای شما باشم ی نفر رو میزارم بپاش دو سه تا عکس و فیلم ازش بگیره  برا خودش با شماره ناشناس بف ...

نگاه این خیلی وقیح هست .بهش گفتیم یکی راجبت حرف زده این حرفا رو گفته.پاشده رفته ب اون طرف پیام داده چ حرفی از من شنیدی🤦🏻‍♀️.میگیم بابا تماست با اون مرد رو دیدیم میگه خب ی تماس بوده چرا فکر بد میکنید ۱۰۰۰دقیقع باهاش حرف زده.

اللهم عجل لولیک الفرج
بابات چیزی میدونه؟ این تا ی کاری دست خودش نده ول کن نیست

بابام ک اصللا هیچ.فقط من و خواهرم قضیشو میدونیم .به ما هم بد بیراه میکه دست از سرم بردارید.فک میکنم مرده بهش پول میده چون مدام طلا میخرید.گولش زدع

اللهم عجل لولیک الفرج
نگاه این خیلی وقیح هست .بهش گفتیم یکی راجبت حرف زده این حرفا رو گفته.پاشده رفته ب اون طرف پیام داده ...

ی بار بهش بگو ما به این طور زنا میگیم جن.دع 

حالا برو هر کاری میخای بکن 

من بودم ولش میکردم ببینم تا کجا پیش می‌ره 

بعضی از زنا از طرف حامله میشن ولی شوهرشون بابا میشه باید خرج بچه حروم.زاده اونا رو بده 

احساس میکنم خواهرت کلش باد داره