الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه چهار روز پیش این اتفاق افتاد نیاورد خونه ما.گذاشت خونه خودشون بچه با تب بالا رو گذاشته خونه رفته سر قرار.شوهرش ادم خوبیه ولی یکم گیجه انگار چطور متوحه نمیشه
عزیزم یک ماه پیش فهمیدم بهش تذکر دادم اما گوش نداد .الان رفتاراش خیلی افتضاحه.زنی ک بچه مریضشو میزار ...
بازهم بگو و این بار بهش بگو بخدا به شوهرت میگم ...شماره اون اقارا هم گیربیار زنگ بزن فوش را بکش بهش ...
خیلی شرایط سختیه ...خیلی.......ولی من باشم شبانه روز دعادعا میکنم و نذر میکنم که سربه راه بشه قبل از ابروریزی ...منم درچنین شرایطی بودم بااین اوصاف ک دوستم بود ک مثل خواهرم بود ،ولی فقط باهاش حرف میزدم بارها و بارها و بارها گفتم یکسال گفتم و خداروشکر قبل ابروریزی تموم شد ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من جای شما باشم ی نفر رو میزارم بپاش دو سه تا عکس و فیلم ازش بگیره برا خودش با شماره ناشناس بف ...
نگاه این خیلی وقیح هست .بهش گفتیم یکی راجبت حرف زده این حرفا رو گفته.پاشده رفته ب اون طرف پیام داده چ حرفی از من شنیدی🤦🏻♀️.میگیم بابا تماست با اون مرد رو دیدیم میگه خب ی تماس بوده چرا فکر بد میکنید ۱۰۰۰دقیقع باهاش حرف زده.