2777
2789
عنوان

خیانت رو چجور باید جواب داد؟

255 بازدید | 39 پست

نمیتونم خیاینت خواهرم به شوهرش رو هضم کنم حس میکنم فراتر از رابطع پیامی بوده خیانتش.

وقتی مسائلو کنار هم می چینم میفهمم فراتر بوده.

من میدونم با کی در ارتباطه این زن.بنظرتون به مادرم بگم اشتبا میکنم؟

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابروش را نریز .حکم اول امر ب معروف حرف زدن اروم با خودطرفه ...با خودش حرف بزن .نمیتونی مستقیم بگی تو پیام بهش بگو ....از من میشنوی دخالت نکن ...ادمها دیر یا زود چوب کاری که کردن را میخورن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نگو به هیچکس درمدت کم رو میشه نگران نباش

اخه ی ماه پیش فهمیدم بهش گفتم دست بکش از کارت قسم خورد دست بکشه.اما داره ادامه میده بازم.میاد خونه بچه مریضشو میزاره خونه میره پیش اون مرد.این اگه درد نیست چیه

اللهم عجل لولیک الفرج

خواهرت خیانت کرده 

اگر می‌دونه ک تو میدونی ک بترسونش بگو همه چیو به شوهرت میگم 

اگه نمیدونه ک تو میدونی بهتره اصلا به روی خودت نیاری با ی شماره ناشناس بهش پیام بدی بگی عکس دارم ازتون ک داری خیانت میکنی اگه دست برندارید به شوهرت میگم 

خیانت خیانته دیگه از چت شروع میشه تااااا تخت ادامه پیدا می‌کنه 

زنای شوهردار هم ک دیگه چیزی برا از دست دادن ندارن راحتن

اخه ی ماه پیش فهمیدم بهش گفتم دست بکش از کارت قسم خورد دست بکشه.اما داره ادامه میده بازم.میاد خونه ب ...

پشمااامم حیف اون بچه 

خواهرت مگه شوهرشو دوست نداره؟ بترسونش بگو بچتو نگه نمیدارم اگه هم بچتو آوردی خاستی بری زنگ میزنم شوهرت میگم بچت خونه ما هست تو هم رفتی بیرون اصن پیشش نیستی

ابروش را نریز .حکم اول امر ب معروف حرف زدن اروم با خودطرفه ...با خودش حرف بزن .نمیتونی مستقیم بگی تو ...

عزیزم یک ماه پیش فهمیدم بهش تذکر دادم اما گوش نداد .الان رفتاراش خیلی افتضاحه.زنی ک بچه مریضشو میزاره خونه با حال بد میره پیش یه مرد دیگه رو چطور باید کنار اومد باهاش؟

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه کاملا اثبات کردی و مدرک دستته ، به شوهرش بگو البته شاید شوهر خودش هم خیانت کار باشه

خوب اصن شوهرشم خیانت بکنه 

زنده هم باید خیانت کنه یعنی توجیحش می‌کنه خسانتشو