2777
2789
عنوان

دختری که اینطوریه باید چیکارکنه؟

201 بازدید | 20 پست

هدفی نداره،به چیزی علاقه نداره،از نصحیت بدش میاد،عصبیه،پرخاشگره ولی گاهی یهو مدش عوض میشه مهربون میشه یهو بد میشه،بافت مو بلد نیست اشپزی بلد نیست،اجازه بیرون رفتن نداره،دوستی نداره،درسش هم زیااااد خوب نیست معمولیه،همش گله میکنه خونع شیک ندارن،با فامیلا رفت و آمد نداره 

مشاوره نمیبرنش،سطح شعور و عقل پدر مادرش پایین.

همش میگه میخوام بمیرم راحت شم از مشکلات...

دست چپش درد میکنه تپش قلب داره گریه میکنه..

واقعا وضع مالیشون و مکانشون خوب نیست بنظرتون از چیه؟سنش ۱۵ هست نگین مال بلوغه باشه گیریم مال بلوغ باشه وقتی اجازه کار کردن نداره،چیزی یاد نمیگیره،چیزی نداره نه اتاق خواب نه بیرون رفتن نه اشپز خونه داخلی نه خانواده خوب نه سلامای روانی درست!!!

مشکل از پدر و مادرشه اگه انقد برای محدودیت نمیزاشتن می‌بردنش  بیرون و مشاوره و حرف های انگیزشی بهش بگن امید بگیره و بره دنبال علاقه هاش ببینه از چی خوشش میاد و از چی نمیاد

...🖤...🖤
مشکل از پدر و مادرشه اگه انقد برای محدودیت نمیزاشتن می‌بردنش  بیرون و مشاوره و حرف های انگیزشی ...

آره میگه بهشون ولی خانوادش واقعا نمیفهمن...اون داره نابود میشه واقعا ناراحتم براش.خودش گفته میدونه هیچ وقت هیچ چیز درست نمیشه میگه بچگی نکرده میگه نمیخوام بزرگ بشم خوشبخت  بشم میگه مگه من چی کم دارم از بقیه که بیرون خوشگذرونی میکنن من حتی ازاد هم نیستم پول هم بهم نمیدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم

شما مشاورید!

خودش دلش میخواد ازاد باشه بره سرکار خونه خانواده خوب بااین چیزا حالش خوب میشه ولی پدرش خیلیییی بددله و اصلا به فکر اینا نیست((:درست نمیشه نه!

منم ۱۵سالم بود اجازه بیرون رفتن نداشتم ولی خب جلوی درس خوندنم رو نمی‌گرفتند داشنگاه هم فرستادم منو ...

این دختره دانشگاه در نمیاد بیاد هم ازاد در بیاد پول ندارن باچه انگیزه ایی درس بخونه؟؟

عزیزم دختری رو می شناختم که تا 24-25 سالگیش

هدفی نداشت

علاقه ای نداشت

دوستی نداشت

زیبایی ظاهری نداشت

خونه زندگی خوب نداشت

مادری که درکش کنه نداشت

اجازه پوشیدن یه لباس خوب نداشت

اجازه بیرون رفتم با همسن و سالاش رو نداشت

از شدت تنهایی و درونگرایی و افسردگی همش تو خونه سرش تو گوشی یا تلوزیون بود

اضافه وزن، پوست بد، غم و اندوه تو چشاش موج می زد

26 سالش بود تازه داشت لیسانس می گرفت

سن استخدامش گذشته بود

سن ازدواجش داشت میگذشت

ولی هیچی نبود...

.

ولی در رو یه پاشنه نمی چرخه

همون دختر 

34 سالش که شد

دکترای یکی از بهترین رشته هارو میخوند

ظاهرش زیبا و آراسته شده بود

بواسطه شغلش روزی با ده ها نفر ارتباط داشت

خونه زندگی شیک و لاکچری

یه همسر فوق العاده

هنوزم داره پیشرفت میکنه

تا انتقام 30 سال اول زندگیش رو بگیره.

.

ساکن نباش دختر جان

خونه زندگیتون خوب نیست به جهنم که نیست

پدر و مادرت درک نمی کنن به جهنم

ظاهرت معمولیه به جهنم

قدرت ارتباط نداری به جهنم

.

تو فقط 15 سال داری درس بخون عزیزم

کافیه شغل داشته باشی

کافیه راه پیشرفتت باز بشه

همه اون تلخیهارو می شوره می بره

.

کاری نکن چند سال دیگه حسرت بخوری برا روزایی که گذشته

تو پله ترقی خانواده ات باش

تو تلاشت رو بکن خدا حواسش به همه چی هست

جا نزن دختر

.

کتاب بخون  تو خونه برا خودت اهنگ گوش کن و عشق بکن

تو خونه ورزش کن

درست رو بخون

خودت رو بکش بالا

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عزیزم دختری رو می شناختم که تا 24-25 سالگیش هدفی نداشت علاقه ای نداشت دوستی نداشت زیبایی ظاهری ن ...

نمیشه نمیشه وقتی این چیزارو میبینه نمیتونه طاقت بیاره اون روحیش ضعیفه اون دختری که شما میگید ماشالله بهش آفرین ولی این میخواد تو بچگیش عشق کنه وقتی نکرده چرا زجه بزنه  واسه اینده!!!!وقتی زن بزرگی شد خوشحالی میگه بدردش نمیخوره

این دختره دانشگاه در نمیاد بیاد هم ازاد در بیاد پول ندارن باچه انگیزه ایی درس بخونه؟؟

منم دولتی نبودم پیام نور بودم‌ ینی دانشگاهم نمیزارن بره؟

منم شرایطم خیلی با اینی ک تعریف کردین فرق نداشت ولی خیلی درس میخوندم از مدرسه میومدم تا شب فقط بفکر درس بودم زیاد پافشاری نمیکردم واسه بیرون رفتن چند باری گفتم همش میگفتن ن منم بفکر درس و مدرسم بودم فقط