2777
2789
عنوان

ازدواجی که کنسل شد 🙄

191 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر منو پارتنرم ۵ سال و خوردس ک با همیم و جر و بحث و جدایی های زیادی داشتیم تا الان ک حدود ۵ ماه میشه رابطمون نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی هر از گاهیی بحث پیش میاد

قرار بود ک من راجبش با مامانم صحبت کنم ولی خب از ازدواج میترسم و میترسم به مشکلی چیزی بخوریم با اخلاقامون

میگه اخلاقات پسرونس میگم یعنی چی میگه تا حرفی میزنم سریع دور میگیری جوابمو میدی 😐 منم گفتم وقتی ناراحت شم خب جواب میدم سکوت کنم تو از خودت میفهمی نباید ادامه بدی ؟ گفتم یکی میخوای ک بگه چشم گفت نه نمیخواد بگه چشم درست رفتار کنه تا حرفی میشه سریع فاز نگیره جواب بده 

منم گفتم منم میترسم از اخلاق و رفتارات واسه همین با مامانم صحبت نکردم هنوز گفت نکن من اشتباه کردم :/

میگم خب ب نظرت چیکار کنیم میگه نمیدونم 

نمیتونم با اخلاقات کنار بیام منم گفتم توام یه سری اخلاقا داری من نمیتونم کنار بیام باهاشون 

گفتم جدا شیم؟ گفت نه ولی اخلاقتو درست کن هر دفعه بحث میشه به یه رفتارم گیر میده من سعی میکنم درستش کنم ولی تو هربحث دوباره برمیگردیم سر این قضیه ک اخلاقتو درست کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازمانی که وارد زندگی مشترک نشدی همه عیب ها و تفاوت ها رو بررسی کن چون بعد شروع زندگی حدایی چندین بر ...

بله واسه همین ذهنم درگیره ترسم اینه ک نشه زندگیمون پیش بره و به مشکل بخوریم یه موقف

حتما با مشاوره صحبت کنید

به مشاور و اینا معتقد نیست خیلی من خودم چندسال افسردگی داشتم به تراپبشت مراجعه میکردیم یه بار تو بحث گفت تو اگه درست شدنی بودی مشاورت درستت میکرد من ک یه ادم معمولیم چیکار کنم :/