2777
2789
اوتیسم چیه عزیز من :)  ایشون فقط یکم حرکتی دیر راه افتاده همین، ی سری ها همینطورن اگه به چشما ...

وااای چقد با کامنتاتو حالم بهتر شد ممنونم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای چقد با کامنتاتو حالم بهتر شد ممنونم

خواهش می‌کنم عزیز❤️ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

وزنش سنگینه. و پوشک اذیتش میکنه

نه برعکس لاغره

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
پسر منم فقط سینه خیز میره جدیدا حالت چهار دست وپا رو میگیره ولی بلد نیست راه بره

ببین پسر من ۷,ماهش بود وقتی زیر بغلشو میگرفتم پاشو ب زمین نمیزد ینی فشار نمیاورد ب زمین دکتر بردم گف ببر ارتوپ وقتی از دکتر برگشتم فرداش گذاشت زمین این حرکتی بود ک داداش تو یکماهگی انجام میداد بخاطر همین نکران شدم ولی بعدش فهمیدم همچیش دیرتر از داداششه خیلی نگران بودم ولی الان اصلا یادم نمیاد شما هم تا ۱۸ماهگی صبر کن بعد این روزات فراموشت میشه

ارتباط چشمی میگیره؟

بله با اسباب بازیاش خیلی خوب بازی میکنه

پسر منم همش دستاشو مشت میکنه باز و بسته میکنه ب انگشتهای دستش خیره میشه انگار داره میشمره . عادیه خا ...

دقیقا پسر منم با انگشتاش بازی میکنه

چن وقتشه  اره دیگه داره دستاشو میشناسه عزیز دلم

۹ ماه. برام عجیب بود اخه خیلی ب دستاش داره توجه میکنه . به هر چیزی که میبینه دستاشو مشت میکنه بعد باز و بسته میکنه میکشه رو اون وسیله مثلا دفتر و این چیزا