2777
2789
عنوان

وای ادمو از ازدواج پشبمووون میکنن اخه به شما چه

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 99 پست

خیلی مستقیم بگو دخل و خرجش با شماست؟

اگر میخواد با شما باشه خودتون بیارید 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا اصلااااااا زود ازدواج نکنید هاااا بخدا مردم به عنوان دستگاه جوجه کشی به زن نگا میکنن تا یسال ...

قربونت برم حالا همه هم اینطوری نیستن که

مادر شوهر من بهم میگه نیاریاااا بچه چیکار داری میشه بلای جونت

باورت میشه فقط به فکر اینکخ که با هم دوتایی بریم بگردیم سفر مسافرت

پسراشم همینطوری بزرگ کرده

فک کن خودش متولد دهه ۴۰ ولی فقط دوتا پسر داره

اگه به حرف مادرشوهر باشه که دوست دارن تا زمان یائسگی بچه بیاری، منم ۴ سال جلوگیری داشتم مادرشوهرم هی تکه می نداخت ناراست بعدش باردار شدم پسرم دنیا اومد بازم خانم دست بردار نبود هی جلو جمع می گفت اینم دوباره نازایی گرفته نمی تونه دومی رو بیاره من با مخالفت شوهرم به زور دومی رو هم آوردم که دهنش بسته شه، اون روز مادرشوهرم میگه خوبه دیگه دومی رو از شیر گرفتی جلوگیری نکن سومی رو هم بیار گفتم چشم مامان ولی بشرطی که اول خودت بچه دار شی بعد من سومی رو بیارم

عاقلانه ترین تصمیمو گرفتی لطفاً به حرف کسی توجهی نکن و به مامان خودت بگو من از لحاظ مالی و روحی و جسمی آمادگیشو ندارم برام زوده همسرمم الان راضی نیست..به شوهرتم بگو به مادرش بگه فعلا جفتمون قصدشو نداریم لطفاً راجب این موضوع دیگ از ما سوال نپرسید..خودت جواب مادرشوهرتو ندی بهتره.

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
اگه بلدید بچه تربیت کنید و صبور با حوصله هستید بچه بیارید، اگه نه حتی میلیونر هم باشید بچه نیارید... ...

اینایی که میگین درست ولی پول واقعا (حرف اولم نباشه) حرف دومو میزنه. ادم بی پول چجوری بچه بیاره خب؟ 

من یدونه دارم جونمو میدم براش ولی ای کاش نمیاوردم وضعم بد نیس ولی اونجور خوب که باید باشه نیس مجبورم از یسری خرجای خودم بگذرم. حالا تو دهن یه عده افتاده میگن بچه دومتو کِی میاری؟😒 هروخت تو مُردی. اه🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡