2777
2789
عنوان

وای ادمو از ازدواج پشبمووون میکنن اخه به شما چه

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 99 پست
بگو ادم بی غیرت باشه اما فضول و خونه خراب کن نباشه  بعدشم بی‌غیرت اونیه ک تو بدبختی و نداری ...

دقیقا😻😊

زاییدن  از کی شده  غیرتی بودن  😂😹

❤👌🏼💯🚘💒🏮💷💰

اگه بلدید بچه تربیت کنید و صبور با حوصله هستید بچه بیارید، اگه نه حتی میلیونر هم باشید بچه نیارید......

عزیزم مستاجر بودن مهم نیست، ببینید توانایی بچه داری تربیت دارید یا نه، همسرتون خوش اخلاق یا نه..... اگه نه هست تا ابد هم بچه نیارید.

نمیدونم مغز بعضی مادر شوهرها چی پر شده، والا عمه من یکی داره مادر شوهرش گفته بگی بچه دوم خودم میکشمت!!! چون عمه م بی اعصاب با اینکه پولدار

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سری بعد بهت گفت بگو اوکی من بچه رو میارم شما خونتو به نامش بزن

ارث زیاد براش گذاشتی که نوه هم میخوای یا اتاق مستقل داره نوتون که فقط مونده باشه پاشوو به دنیا بذاره

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
دخترا اصلااااااا زود ازدواج نکنید هاااا بخدا مردم به عنوان دستگاه جوجه کشی به زن نگا میکنن تا یسال ...

گل گفتی 

اعصاب منو هم مامانم خورد کرده 

هر دم به ساعت پ کیبچه میارید ؟؟؟؟؟؟؟

آقا دلم نمی‌خواد بچه بیارم 

زوره مگه ؟؟؟؟؟

از مادر شدن متنفررررررم نمی‌خوام بچه 

شوهرمو نمی‌خواد ..

همینجوری با همین حرفای چرتشون ،نذاشتن بفهمیم جوونی چی هست و ازدواج کردیم و رفتیم زیر بار مسیولیت و دغدغه 

الآنم ولمون نمیکنن بچه گوه 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بعش بگو بی غیرت وقتی هستم که بچه بیارم یدونه خونه نتونم بهش بدم مث من اواره باشع اونم اینجوری غیر مستقیم آفتابه گرفتی روش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

واییی اسی نگو دلم خون شد تاپیکت دیدم چقد گیر داد مادرشوعرم ک بچه بیارم بعد گفت عه اگ نیاری بیرونت کنیم عروس جدید بیاریم!! فکرکن اسی اینلد بی حیاس! منم قطع رابطه کردم شماچن ساله خونه داری؟؟؟