2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها عفونت واژن تو باردااری خطرناکه؟😔

خطرناک نیست .ولی زایمانو میتونه جلو بندازه

خواهرم ماماست میگه اونایی که کیسه ابشون زودتر از موعد زایمان پاره میشه خیلی اوقات بخاطر عفونته

خطرناک نیست .ولی زایمانو میتونه جلو بندازه خواهرم ماماست میگه اونایی که کیسه ابشون زودتر از موعد زا ...

وای چیکار کنم من ۱۸هفته ام عفونت واژن گرفتم هرچی قرص ودارو میخورم انگار ن انگار از استرس دیونه شدم😔

وای چیکار کنم من ۱۸هفته ام عفونت واژن گرفتم هرچی قرص ودارو میخورم انگار ن انگار از استرس دیونه شدم😔

بعد هر دستشویی ابتاوه با اب گرم بشور و توش اب بکن و اندازه دوقاسق سرکه خودتو بشور با اب های ابتاوه

بعد هر دستشویی ابتاوه با اب گرم بشور و توش اب بکن و اندازه دوقاسق سرکه خودتو بشور با اب های ابتاوه

سرکه سفید داریم طوریه؟چه سرکه ای بخرم،؟ابتاوه چیه یعنی بشینم تو تشت خطرناک نیست سرکه؟

خطرناک نیست .ولی زایمانو میتونه جلو بندازه خواهرم ماماست میگه اونایی که کیسه ابشون زودتر از موعد زا ...

منم عفونت شدید دارم میخوام تو ۳۸ هفته و دوروز سزارین بکنم میترسم بخاطر عفونتم زودتر زایمان طبیعی نکنم چون دکترم ی شهر دیگس

بهت پماد واژینال نداد؟

پماد واژینال دیگ مسخره بازیه برام 

سفکسیم مترونیدازول شیاف مترونیدازول

الان باز شیاف کلوتریمازول یعنی هرچی بگی من استفاده کردم 

سوزش ندارم خارش ندارم حتی بو هم نمیده فقط بعضی اوقات ترشح سبز بی رنگ دارم از رو دستمال وپد میفهمم ک سبز