2777
2789
عنوان

شده از شوهرتون متنفر باشید؟😭😭

459 بازدید | 31 پست

دو هفتس که ازش متنفر شدم انگار بهش ویار دارم با وجودی که حامله نیستم اصلا حالم ازش بهم میخوره در صورتی که عیبی نداره اما نمی‌دونم چرا اینقدر ازش بدم میاد اصلا محبتاش رو اعصابمه همش می‌خوام دست به سرش کنم چند وقته میگه بریم بیرون به بهانه دانشگاه میپیچونم، چرا اینجوری شدم چیکار کنم؟😭

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقدی

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
آره خیلی متنفرم

شوهرتون مشکلی هم داره؟ آخه شوهر من اصلا عیبی ندارد اما واقعا خالم ازش بهم میخوره ۲۰ روزه به بهانه خونریزی از نزدیک شدنش سر باز زدم 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

یه بیماری هست به اسم خوشی زدن زیر دل 

وقتی حجم خوشی هات زیاد بشه میاد میزنه زیر دلت ،،،و باعث مریضی و اینا میشه !!!

باید یه کاری کنی که حجم خوشی هات کمتر بشه !!!!

خواستم بگم آره از شوهرم متنفرم تا اینکه گفتی چقدر بهم محبت می‌کنی و میگه بیا بریم بیرون و من میپیچونمش،،،،،،فهمیدم ما خیلی فرق میکنیم باهم 

ت اشتباه منو انجام نده  همونطور شیطون وارد دوتا نامحرم میشه ک جذب هم شن بین زن و شوهرم میاد ک ...

تقریبا ۵ سال اما از اولم من عاشق و اینا نبودم فقط بخاطر موقعیتش ازدواج کردم