2777
2789
عنوان

شده از شوهرتون متنفر باشید؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 31 پست
عقدی

نه پنج ساله ازدواج کردیم

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
یه بیماری هست به اسم خوشی زدن زیر دل  وقتی حجم خوشی هات زیاد بشه میاد میزنه زیر دلت ،،،و باعث ...

درسته 

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه تغییرات هورمونی باشه.

همیشه موقع پریودی ازش متنفر میشم ولی الان حدودا ۲۰ روزه 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

اره باشه

میگم که مثل بقیه دوستان نظرم اینه ک خوشی زده زیر دلت

والا منم ازش متنفرم

ولی تحملش میکنم.ازشم دوری نمیکنم چون بدتر اذیتم میکنه

شمام قدر نمیدونی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

کس دیگه نظرت و جلب نکرده با اون مقایسش کنی،

نه اصلا

یه بیماری هست به اسم خوشی زدن زیر دل  وقتی حجم خوشی هات زیاد بشه میاد میزنه زیر دلت ،،،و باعث ...

لطفاً نمک نباشید روی زخم شما چه میدونید از شرایط زندگی من ،من از اولم همسرمو دوست نداشتم بخاطر موقعیتش قبول کردم

دعایی نکرده باشنت

فکر نمیکنم

نه اصلا

زیاد به این حست بها نده انفاقا بذعکس احساست بچسب بهش،براش کادو بخر برید بیرون،باهم بیشتر وقت بگذرونید ،انشالله عشقش دوباره به دلت میوفته،یه چیز بهت بگم اگه مرد درست و با محبتیه بچسب بهش آخر سر همون برات میمونه،همه رفتنین،زن و شوهر سنگ کف رودن. 

الان بشدت ازش متنفرمᥬ😭᭄ ᥬ😭᭄ ᥬ😭᭄ ᥬ😭᭄ 

آخه این مقطعی هارو که هممون داریم اما مال من الان ثابت شده

تقریبا ۵ سال اما از اولم من عاشق و اینا نبودم فقط بخاطر موقعیتش ازدواج کردم 

خیلیا تو همین سایت ارزشونه شوهر داشته باشن 

خیلیام ک شوهر دارن یا طلاق میخوان یا متنفرن 

آخه این مقطعی هارو که هممون داریم اما مال من الان ثابت شده

من بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید دوسش دارم و عاشقشم ولی گاهی اوقات بعضی از اخلاق هاش اذیتم میکنه،،،، من خاک بر سر اصلا نمیدونم چرا نمیتونم ازش فاصله بگیرم ،،،، الان ازش متنفر شدم ولی دلم هم براش تنگ شده ᥬ😭᭄ ᥬ😭᭄ ᥬ😭᭄ 

به نظرت دیوونه شدم؟؟ این چه مرضی یه که من دارم ᥬ🥺᭄ ᥬ🥺᭄ ᥬ🥺᭄ ᥬ🥺᭄ ᥬ🥺᭄ ᥬ🥺᭄ ᥬ🥺᭄ ᥬ🥺᭄ 

کاربر سال 98 هستم