2777
2789
عنوان

امشب به شوهرم گفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9451 بازدید | 174 پست
رسم رسوماشون چطوریه

خیلی با ما متفاوت بود.اصلی ترین علت مخالفت مامانم این بود که خانواده ی ما نسبتا مذهبی بود ولی خانواده اونا ی مقدار متفاوت بود مثلا جشن شب شش خواهرم همه ی مردای خانواده با دختراشون دست تو دست رقصیدن برای ما این چیزا قففففل بود 

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کُردم طرف ما اینطور نیست.سنندج

طرفای ماهم اینطور نیست

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

یه بار راجب استادم که دوران دانشجویی کراشم بود به شوهرم گفتم یه هفته قهر بود و واقعا منو میدید اشتها ...

خخخخ گلم ما رابطه مون خوب نیست در حال جدا شدنیم براش مهم نیست گل من

منم از کردا خیلی خوشم میومد خیلییی زیاد الان نامزدم کرد کرمانشاهه😁

چقدر طرفدار داریم 😍

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خیلی با ما متفاوت بود.اصلی ترین علت مخالفت مامانم این بود که خانواده ی ما نسبتا مذهبی بود ولی خانواد ...

چ باحال

پارتنرم کورده ولی متاسفانه مجازی

هعی ندیدمش هنوز

اینجا خیلی از کوردا خوب میگن

من ذوق😂🥺

دقیقا من اگر همچین حرفی جلوی شوهرم بزنم عملا حکم قتلمو صادر کردم دم شوهرش گرم که هیچی نگفته

والا 🥴🤕من دیگه چیزی نمیگم زندگیم آشوب میشه تا ابد یادش میمونه ، یسری تو تیوی یه استاد دانشگاه گیلانو نشون داد گفتم عه این سه ساله برنده جایزه میشه استادمون بود چنان چشاشو چرخوند گفت همون که کراش بودی دیگه ؟ ههع 

😶😶😶

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خودت بادست خودت زمینه کنیه ودعوا رو تو زندگیت شروع کردی😂

داریم جدا میشیم بابا خیلی هم خوشحال شد گفت ای کاش همینطور میشد😂

خخخخ گلم ما رابطه مون خوب نیست در حال جدا شدنیم براش مهم نیست گل من

عا 😶ایشالله هرچی خیره اتفاق بیفته گلم ❤️

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خرس گنده ۱۹۷سانت قدشه حرف خواستگارم میشه قهر میکنه 🥴🥴

197 سانت خودش کراشه ها😜😂

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️