2777
2789
عنوان

پسرم باباشو با شخصیت انیمیشن صدا میزنه 😐🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 41 پست
ای جانم، لذت بردم از تخیل زیبای کودک دلبندتون، همراهی کردن با این کودکان کار دشواری نیست ، منعطف باش ...

عزیزم ممنونم 😂💜

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسرم یجوری میگه امیرکه شوهرم میگه دلم میخواد گازش بگیرم مثلا دوسالشه میگه شب بخیر بابا شب بخیرام ...

ای جانم ماشاالله بهش 😍

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
عزیزم ممنونم 😂💜

از چنین لحظاتی لذت ببرید، کودکان در سنین مختلف کارهای متنوع انجام می دهند و نیاز به همراهی دارند، گاهی شما نیز بهش بگید پلنگ صورتی من بیا اینجا بغلم  

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
اخه عزیزم حرف بدی نمیزنه راحتش بزار

آخه یکبار هم به باباجونش پدر همسرم گفت شرک من هستی یا شرک بابا 

اون متوجه نشد اما یکباره ضایع میشیم فکر میکنند من وقت نزاشتم روی تربیتش

عقده ای میخوای چی رو ثابت کنی نی نی یار تگ‌میکنی می تونی کمک کن نمی تونی به سلامت به زور که نگفتم ...

@niniyar_5 ایشون را هدایت میکنید تاپیک های دروغین میزنن چون شما را تگ کردم فحاشی میکنند 

پس خوبه ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله پسرت باهوشه و ذهن خلاقی داره بنظرم از الان ذوق بچه رو ...

ممنون خواهری لطف دارین شما 

چشم 💜

از چنین لحظاتی لذت ببرید، کودکان در سنین مختلف کارهای متنوع انجام می دهند و نیاز به همراهی دارند، گا ...

چشم عزیزم همه جوره باهاش بازی میکنم وقت می‌زارم

آخه پدر همسرم را با اسم شرک صدا زد می‌گفت شرک منی با شرک بابام اون بنده خدا که متوجه نبود گفتم بهشون بر میخوره یکباره عادت کنه اسامی انیمیشن ها بذاره روی بقیه 

@niniyar_5   ایشون را هدایت میکنید تاپیک های دروغین میزنن چون شما را تگ کردم فحاشی میکنند&nbs ...

الهی  بگردم  مظلوم جونم  تو فحش ندادی؟؟؟

همین که پاک کردی  برا من بسه

جرات نداشتی بزاری بمونه فحشات 

من مثل تو ترسو نیستم  انقد تگ کن نی نی یارو  تا بترکی 

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
الهی  بگردم  مظلوم جونم  تو فحش ندادی؟؟؟ همین که پاک کردی  برا من بسه جرات ندا ...

برای موجود بی عقل وقتم صرف نمیکنم برو خدا شفات بده