2777
2789

چطورمگه.شما کجایید

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا خسیس هستن فقط اهوازیا نیس خیالت راحت 

انگار حق با شماست....بخدا ما معروف بودیم به مرام و معرفت....فقط یه کمک و مشاوره میخوام...یه جورایی مضطرم ...نی نی سایت رو زیر و رو کردم 

مگه خسیسن؟ اهوازیا که جون گذاشتن واسه ایران ، حتما یا جواب سوالتو نمیدونستن یا اصلا اهوازیا ندیدن تاپیکتو 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چطورمگه.شما کجایید

منم اهوازم....تو تاپیک قبلی م کمک خواستم ومشاوره.....باردارم....فردا دوازده هفته ام کامل میشهو از هفته آینده باید برم آن تی ...بخاطر اینکه ۳۸ساله ام و مدام دکترها میگن بارداری پر ریسک چشمم ترسیده و دنبال مرکز سنوی و آزمایشگاه معتبرم

منم اهوازم....تو تاپیک قبلی م کمک خواستم ومشاوره.....باردارم....فردا دوازده هفته ام کامل میشهو از هف ...

یعنی ادرس سونوگرافی های اهوازرونداری؟

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.