2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا اهوازی ها اینقدر خسیس شدن 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 20 پست
مگه خسیسن؟ اهوازیا که جون گذاشتن واسه ایران ، حتما یا جواب سوالتو نمیدونستن یا اصلا اهوازیا ندیدن تا ...

خب برا همین برام تعجب اوره ....یعنی تو سایت به این بزرگی اهوازی نداریم که جایی برا سنو رفته باشه و راضی بوده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برا همین برام تعجب اوره ....یعنی تو سایت به این بزرگی اهوازی نداریم که جایی برا سنو رفته باشه و ر ...

برو تو گوگل سرچ کن ورضایت هارو بخون کامنتایی که مردم می‌زارن تا حدودی نشون دهنده ی کیفیت کاره

برو تو گوگل سرچ کن ورضایت هارو بخون کامنتایی که مردم می‌زارن تا حدودی نشون دهنده ی کیفیت کاره

با خودم عهد کردم اگر رفتم جایی و نتیجه راضی کننده بود حتما به هر کس که براش سوال پیش میاد در این زمینه و مثل من سر در گم هست کمک ش کنم

منم اهوازم....تو تاپیک قبلی م کمک خواستم ومشاوره.....باردارم....فردا دوازده هفته ام کامل میشهو از هف ...

اهوازی نیستم ولی از دکتر خودت بپرس کجا بری . چون هر دکتری مراکز خاصی رو قبول داره 

دکتر من که فقط یه نفر رو قبول داره و تاکید داشت جای دیگه سونو نرم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ