zahrakhanoom64 مدیر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 68 عنوان بنظرتون چرا اهوازی ها اینقدر خسیس شدن 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 20 پست بابا دو باره تاپیک میزنم یه راهنمایی کوچیک میخوام این جوری نبودید شما ....جون میدادید برا هم نوع وهم شهری 1402/12/02 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrakhanoom64 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 68 مگه خسیسن؟ اهوازیا که جون گذاشتن واسه ایران ، حتما یا جواب سوالتو نمیدونستن یا اصلا اهوازیا ندیدن تا ... خب برا همین برام تعجب اوره ....یعنی تو سایت به این بزرگی اهوازی نداریم که جایی برا سنو رفته باشه و راضی بوده باشه
zahrakhanoom64 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 68 یعنی ادرس سونوگرافی های اهوازرونداری؟ دارم...یه سرچ ساده میخواست....ولی خب نمیشه ازکامنت دکترای و غیره پی به صلاحیت و اخلاق پزشک برد...
پاسکال36 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 5667 خب برا همین برام تعجب اوره ....یعنی تو سایت به این بزرگی اهوازی نداریم که جایی برا سنو رفته باشه و ر ... برو تو گوگل سرچ کن ورضایت هارو بخون کامنتایی که مردم میزارن تا حدودی نشون دهنده ی کیفیت کاره
zahrakhanoom64 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 68 برو تو گوگل سرچ کن ورضایت هارو بخون کامنتایی که مردم میزارن تا حدودی نشون دهنده ی کیفیت کاره با خودم عهد کردم اگر رفتم جایی و نتیجه راضی کننده بود حتما به هر کس که براش سوال پیش میاد در این زمینه و مثل من سر در گم هست کمک ش کنم
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23047 منم اهوازم....تو تاپیک قبلی م کمک خواستم ومشاوره.....باردارم....فردا دوازده هفته ام کامل میشهو از هف ... اهوازی نیستم ولی از دکتر خودت بپرس کجا بری . چون هر دکتری مراکز خاصی رو قبول داره دکتر من که فقط یه نفر رو قبول داره و تاکید داشت جای دیگه سونو نرم . اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
zahrakhanoom64 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 68 اهوازی نیستم ولی از دکتر خودت بپرس کجا بری . چون هر دکتری مراکز خاصی رو قبول داره دکتر من که ... ممنونم خواهرم