2777
2789
عنوان

بچه های الان چرا اینجوری شدن؟😑

128 بازدید | 8 پست

امروز رفته بودم پارک بعد ساعتی که رفته بودم این بچه های دبستانی از مدرسه مرخص شده بودن مثلا بگم شاید دخترای ۱۱_۱۲ ساله. بعد با یک اکیپ بودن اومده بودن تو پارک یعنی چیزی که با چشمام دیدم هنوز که هنوزه خشکم زده.

نشسته بودن تو پارک سیگار میکشیدن و با پسرا حرف های عاشقانه و ناجور میزدن و اصلا یک وضعی ،

موندم چرا پدر مادرشون جلوشون رو نمیگیرن گناه دارن واقعا بعضی وقتا فکر میکنم ما جز آخرین نسل ها بودیم که پدر مادر درستی داشتیم😑

در این حد شدن؟؟؟

بی تربیت بودن،اینو میدونستم،چه بد شدن پس😐

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو دیگه پدرو مادر نمیتونن درست کنن واقعا نسل جدید ترسناکن

ببین خیلیم ب تربیت بر نمیگرده من دوستم چادری بود ازینا ک تا حرف پسر میشد میرف پایین ب ناظم میگف اللن رفته داشنگاه هر روز با یکیه عکساشونو میفرسته بیشتر ب جوم هس جو مدرسه هام زیاد خوب نیس بعضیا

ببین خیلیم ب تربیت بر نمیگرده من دوستم چادری بود ازینا ک تا حرف پسر میشد میرف پایین ب ناظم میگف اللن ...

اره متاسفانه همه جوره هست و سخته تربیت بچه 

من این چیزا رو میبینم هر روز مصمم تر میشم ازینکه هیچوقت بجه دار نشم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اره متاسفانه همه جوره هست و سخته تربیت بچه  من این چیزا رو میبینم هر روز مصمم تر میشم ازینکه ه ...

ب نظرم چمدونم تنها راه اینه با بچه خیلی رفیق بود خیلی و گرنه تو این جامعه زودتر از پدر مادرش یکی روح بچه رو میدزده