2777
2789
عنوان

حق با منه یا همسرم؟؟

1128 بازدید | 56 پست

می‌خوایم بریم عروسی پسر خالش اولین عروسی هست بعد عروسی خودمون 

گفتم دستبندمو بیاره( تازه مال خودمه هدیه مامانمه سنگینم هست) میخواستم بگم سرویسمم بیاره بندازم برای عروسی بعد گفت که خیلی سخته بخوام هی برم بانک بیارم هی برگردونم نمی‌دونم این خودنمایی خانوما کی تموم میشه ....منم توپیدم بهش ...ببخشید دور از جونتون مگه طلا برای پس قبرمون میخوایم آخه خانوما؟؟ منم گفتم اصلا نمی‌خوام همشم ببر بکن شمش وقتی نخوام بندازم می‌خوام چیکار ...میگه چشم‌میخوری فلان فلان 🥲🥲🥲یا میگم فردا شب کت و شلوار طوسی بپوش میگه نه چشم میخورم بعذم کلا فکرش اینه همه طلاهامو برای خربد خونه جدید بفروشیم منم آب پاکی ریختم رو دستش گفتم هرچی رو بفروشم دستبندم و گردنبندمو نمی‌فروشم گفت اگر لازممون شد چی اسایشت مهم تره یا طلا گفتم هیچوقت نمیفروشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگم سری قبل که خونشون بودم گفت تو چرا هیچ طلایی نمیپوشی گفتم تو بانکه سرکارم اذیت میشم گفت خب ...

حق با همسرته حرفای خاله زنک خاله خان باجی را هم بنداز دور 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
منم عاشق طلام  کسی دست به طلاهام بزنه میکشمش🔪🔪😂

هوففف...من که اصلا نمیندازمشون چون می‌دونم چندماه دیگه باید بفروشیم برای خونه ...ولی واقعا زورم میاد طلاهای خونه مادرم یا اونایی که هدیه دادن بفروشم