2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 36 پست
گفت این کار رو کردم که از این به بعد حواست بیشتر به بچه ها باشه اما بازم حق رو بهش نمیدم که باعث شد ...

احتمالا مریض شدی از شدت ترس و استرس  دمنوش اینا اگه میتونی بخور  هم ارابخششو هم ضد عفونی کنندشو 

گل گاو زبون ، دمنوش بابونه ، چای کوهی ، گل پنیرک خوبه برات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی     کجا رفته بودی؟  پدرتون با مادرتون دعوا نکرده بودن؟

مامانم بهم گف برم همسایه دیوار به دیوارمونو صدا کنم اگه خونه نبود برگردم خونه و جایی نرم ولی من وقتی دیدم همسایمون خونه نیس با خودم گفتم برم همسایمونو پیدا کنم بگم مامانم کارش داره خوشحالش کنم مامانمو 

رفتمو رفتم گم شدم. و یه پیرمرده فهمید گم شدم  برد خونشون با نوش بازی کنم منم کلا مامانم یادم رفت نشیتم با نوش تا غروب بازی کردم  

پیرمرده  میخاسته مژدگونی بگیره واسه همون منو تحویل مسجد محل یا پلیس نداده بود 

بعدا یکی از اقوام دور ( که اون پیرمرده رو میشناخت)مامانمو دیده بود   گفته بود یه پیرمرده هر بچه ای گمشده باشه میبره خونش تا مژدگونی بگیره شاید اون پیداش کرده 

اینجوری پیدام کردن 😂😂

یادم نمیاد بابا. دعوا کرد مامانمو یا نه  ولی تا بابام از سر کلر بیاد پیدام کردن چون بابام شب میومد😂😂😂

مامانم بهم گف برم همسایه دیوار به دیوارمونو صدا کنم اگه خونه نبود برگردم خونه و جایی نرم ولی م ...

پیرمرد پول پرست   

بیچاره مادرت که چه کشیده اون تایم که نبودی.من فقط ۱۰دقیقه بود که دقیقا مردمو زنده شدم.مادرتون از صبح تا غروب چی کشیده طفلی