2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم؟

710 بازدید | 36 پست

امروز رفتم خونه مامانم قرار شد برا ناهارم شوهرم بیادش. دخترم ۴سالشه هنوز مدرسه نمیره. از ساعت۱۱ رفته بود تو حیاط که مثلا سرویسش بیاد دنبالش بره مدرسه.تا شد ساعت۱۲ من تو خونه بودم داشتم شیر پسرم میدادم بعدش رفتم تو حیاط دیدم دخترم نیس تمام خونه رو گشتیم نبود دیگه رفتیم تو کوچه خونه دروهمسایه ، کلی ترسیده بودم بعد دیدم دخترم با باباش اومد باباشم خیلی عصبانی بود گفت چرا بچه رو ول کرده بودی به امان خدا در کوچه وایساده بوده، گفت بی خبر بردمش که واست درس عبرت بشه که دیگه بیخیال بچه نشی.

بنظرتون حق با کیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدل در جست و جوی این نباشید که حق با کی هست، همسرتون به حق نگران شدند، شما هم بهرحال درگیر بودید،

جریان رو به یک دلخوری و ناراحتی بدل نفرمایید. واقعیت این هست که جامعه ی بسیار خطرناکی داریم و تنها موندن یک دختربچه 4 ساله در کوچه می تونست منجر به یک فاجعه بشه خدای ناکرده...

خیلی بیش از قبل مراقب دخترکتون باشید و دل همسرتون رو هم به دست بیارید.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

کارش خوب نبوده ولی شمام بیشتر مراقب باش خیلی خیلی وحشتناکه گم شدن بچه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
عزیزدل در جست و جوی این نباشید که حق با کی هست، همسرتون به حق نگران شدند، شما هم بهرحال درگیر بودید، ...

حرفاتون کاملا درسته اما من توی این۱۰دقیقه مردمو‌ زنده شدم آخه چرا شوهرم همچین کاری کرد

حرفاتون کاملا درسته اما من توی این۱۰دقیقه مردمو‌ زنده شدم آخه چرا شوهرم همچین کاری کرد

دیگه بهش فکر نکنید، 

من یک زن هستم و درک می کنم شما شرایط تون دشوار هست و استرس هم کشیدید، اما اولا ایشون در این حد توان ادراک احساسات درونی یک زن رو ندارند عزیزجان و ثانیا، کاملا به حق در این جامعه ی خطرناک نگران فرزندشون هستند، واکنش شون هم زیاد بد نبوده واقعا، احتمالا  بشدت آشفته شدند و به این فکر کردند که چی ممکن هست اتفاق بیفته...

هزار بار خداوند رو شکر کنید که اون کسی که دست دخترکتون رو گرفته و برده پدرش بوده و دیگه هر لحظه کودک رو مراقبت کنید، مدام با صدا زدن و دنبالش رفتن، میدونم بسیار سخت هست، اما چاره ای نیست، حتی این کار رو به عزیزترین ها یعنی مادرتون هم نمیشه بسپارید...

آروم باشید و زندگی تون رو تلخ نکنید عزیزجان، کمی درد دل اینجا ارومتون می کنه...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
به هرحال بچس نمیشه به حال خودش گذاشت  حالا اینکه ک گذشت خداروشکر شما و همسرتونم بیخیال شید دیگ ...

بله درسته. شوهرم اصلا باهام دعوا نکرد خیلی خودشو کنترل کرد اما همین کارش خیلی عذابم داد که چطور تونست با منه مادر این کارو بکنه