2777
2789
عنوان

با خانواده بی درک و بیشعور باید چیکار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 34 پست
تا حالا استفاده نکردم، بخرم امتحان کنم ببینم چطوریه

اره فقط با احتیاط استفاده کن که به پرده گوشت اسیب نزنه

زیاد هم استفاده نکن که گوشت عفونت میگیره

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودشون گفتی مشکلت رو؟

آره هزار بار، کو گوش شنوا، انگار هیچی نشنیدن، تازه طلبکارانه میگن تو از وقتت استفاده نمیکنی برای درس خوندن، کدوم وقت؟

دیگه نمیگم و میریزم تو خودم، دارم دیوونه میشم

آره هزار بار، کو گوش شنوا، انگار هیچی نشنیدن، تازه طلبکارانه میگن تو از وقتت استفاده نمیکنی برای درس ...

منم داشتم همچین خانواده ای بهترین کلاس بودم خیلی به درسم لطمه زدن نتونستم برم دانشگاه ولی تو تمام تلاشتو بکن یه راهی پیدا کن 

Samir says : سلام. وقتتون بخیر خسته نباشین. میخواستم یه موردی رو با شما در میون بذارم ولی تاپیک هاتو ...

سلام ممنون از نظرتون .🌺

الان هشتگ چجوری بزارم برای تاپیک اصلی؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

باشه شاگرداشون بودي ، نهايت ميري با مدير يا ناظم صحبت ميكني ، مطمئن باش قبول ميكنن 

نه قبول نمیکنن، چون مدرسه همیشه صبحی عه و بعد از تمام شدن ساعت کاری، میبندن مدرسه رو، و اینکه دولتیه و میگن مسئولیت داره برامون

تو تایم مدرسه هم که کتابخانش عمومی نیست که قبول کنن

منم داشتم همچین خانواده ای بهترین کلاس بودم خیلی به درسم لطمه زدن نتونستم برم دانشگاه ولی تو تمام تل ...

وای اصلا نمیشه خوند، به حدی دیوانه شدم و سرم داره میترکه که دلم میخواد با سر محکم برم تو دیواررر

وای اصلا نمیشه خوند، به حدی دیوانه شدم و سرم داره میترکه که دلم میخواد با سر محکم برم تو دیواررر

من نصفه شب ها  میخوندم مجبور بودم چون فقط ساعت ۲ نصفه شب به بعد دیگه کسی نمیومد سروصدایی نبود