2777
2789

من خیر سرم کنکور دارم مثلا🗿

بعد صدای تلویزیون زیاد، بلند بلند حرف زدن، و دعا کردن بلند بلند داره میاد و یکی اینجا فکر میکنه اگه گلوشو پاره کنه دعا کنه من قبول میشم🗿🐴

واقعا نمی‌فهمم با اینا باید چیکار کنم، واقعا نمی‌فهمم

دلم میخواد بمیرم راحت شمممم، واقعا از ته دلم، آرزو میکنم بمیرم راحت شمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Samir says : سلام. انشالله که موفق باشین 🌹

.

.

.

اگه بتونید کتابخونه برین عالیه ولی من خودم گاهی، وقتی خونه شلوغه، صدای طبیعت رو تو بک گراند گوشیم میذارم اجرا بشه و کمش میکنم.با هندزفری گوش می‌کنم، تا حد زیادی متوجه صدای خونه نمیشم. 🌹

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

خانما کتابخانه خصوصی پول میخواد، کتابخانه عمومی هم رفتم قبلا که کلا افتضاح بود، یکی داشت رو به روم آرایش میکرد، بلند بلند با گوشی حرف میزنن، هی میرن و میان، هی جاشون رو عوض میکنن، بیشتر هم برای استراحت میان، طرف میاد آرایش میکنه، با دوستش حرف میزنه، غذا میخوره😐

پنبه یا هندزفری بزار گوشت درم ببند  یا برو کتابخونه

Samir says : سلام. وقتتون بخیر خسته نباشین. میخواستم یه موردی رو با شما در میون بذارم ولی تاپیک هاتون قفله، اینجا میگم، اون تاپیک های لاغری توت عالیه ولی کاش براش هشتگ بذارین تا راحت بشه پیداشون کرد بین میلیون ها تاپیک سایت. بازم بابت ریپلای از شما عذرخواهی میکنم 🌹

Samir says : سلام. انشالله که موفق باشین 🌹 . . . اگه بتونید کتابخونه برین عالیه ولی من خودم گاه ...

سلام ممنونم، برای من جوابگو نیست این روش

نمیدونم اختلال adhd میدونید چیه یا نه، من اینجوریم و بدتر حواسم پرت میشه

خانما کتابخانه خصوصی پول میخواد، کتابخانه عمومی هم رفتم قبلا که کلا افتضاح بود، یکی داشت رو به روم آ ...

Samir says : اگه تهران هستین، به شما کتابخونه خوب معرفی کنم؟ 

خانما کتابخانه خصوصی پول میخواد، کتابخانه عمومی هم رفتم قبلا که کلا افتضاح بود، یکی داشت رو به روم آ ...

از كتابخونه مدرسه تون نميتوني استفاده كني ؟ هماهنگ كن با مسئولش چون شاگرد خودشون بودي قبول ميكنن

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
Samir says : اگه تهران هستین، به شما کتابخونه خوب معرفی کنم؟ 

نه تهران نیستم، دقیقا مشکلم همینه که شهری هستم که با اینکه زیاد کوچیک نیست ولی از لحاظ کتابخونه واقعا افتضاحه