2777
2789
عنوان

عمل بینی

216 بازدید | 28 پست

سلام کسای ک عمل کردید من یک هفته است بینیمو عمل کردم پس فردا باید آتلشو بردارم بعدازچندروز ازعمل بینی فرم بینی مشخص میشه بینی من هنوز بزرگه 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم بعد از برداشتن آتل تازه ورم شروع میشه ۶ ماه بعد فرمش مشخص میشه

وای خیلی ورم دارم احساس میکنم بزرگه

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
گوشتی بود بینیت یا استخوانی؟ برای منم بعد از یک سال هنوز ورم داره ولی از روزای اولش خیلی یهتره نگرا ...

استخونی بودم امیدوارم  

گوشتی بود بینیت یا استخوانی؟ برای منم بعد از یک سال هنوز ورم داره ولی از روزای اولش خیلی یهتره نگرا ...

من هنوز دندونای ردیف بالام بی حسه بنظرت طبیعیه 

یه پیج هست آقای بینی تو اینستا سرچ کنی میاره به همه نگرانیای بعد از عمل جواب داده پستاشو ببینی خوبه ...

ممنونم عزیزم ♥

سلام عزیزم،مبارکه از دکترت راضی هستی؟چند وقت طول میکشه تا نوبت بده.نظرت راجب مقتدر چیه

سلام عزیزم ممنونم بایدبهشون زنگ بزنی شاید یه ماه طول بکشه مقتدرنمیدونم ولی سبکش با خوانساری یکی هست هردو باهم همکاری میکنن

سلام عزیزم ممنونم بایدبهشون زنگ بزنی شاید یه ماه طول بکشه مقتدرنمیدونم ولی سبکش با خوانساری یکی هست ...

ممنون گلم،بنظرتون با بچه دوساله میتونم برم عمل کنم؟اذیت نشدین؟

خدایاشکرت❤️🙏