2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 28 پست
ممنون گلم،بنظرتون با بچه دوساله میتونم برم عمل کنم؟اذیت نشدین؟

فدات یه هفته مراقبت میخواد اگه مادری کسی میتونه کمکتون کنه اره چرا ک نه بیشتر کلافگی داره تا اتل رووبرداری من هنوزبرنداشتمه خیلی اذیتم 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=329278553]اتل تا چند روز می مونه؟[/Q.   یک هفته تا ده روز من پسفردا باید بردارم نه روزی میشه 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
[QUOTE=329278553]اتل تا چند روز می مونه؟[/Q.   یک هفته تا ده روز من پسفردا باید بردارم نه ...

ان شاالله نتیجه مطلوب بگیری گلم،بین مقتدر و خوانساری موندم.نیمه فانتزی میخوام.بینیمم گوشتیه

خدایاشکرت❤️🙏
ان شاالله نتیجه مطلوب بگیری گلم،بین مقتدر و خوانساری موندم.نیمه فانتزی میخوام.بینیمم گوشتیه

ممنونم عزیزم انشالله تحقیق کن عزیزم هرکدوم به دلت بود پیشش عمل کن همه میگن کارهردو یکیه اون موقع من عمل داشتم اکثراخوانساری بودن یکی هم مقتدرنیومد دیگه بعدمن نمیدونم اما میگن باهمکاری هم عمل میکنن چون تعدادمراجعه کننده ها زیاده باهم هستن

ممنونم عزیزم انشالله تحقیق کن عزیزم هرکدوم به دلت بود پیشش عمل کن همه میگن کارهردو یکیه اون موقع من ...

من نیمه فانتزی میخوام.نگرانم طبیعی عمل کنن.چکار کنم یه وقت طبیعی عمل نکنه!؟بنظرتون حرف گوش میکنن یا کار خودشونو انجام میدن؟

خدایاشکرت❤️🙏
من نیمه فانتزی میخوام.نگرانم طبیعی عمل کنن.چکار کنم یه وقت طبیعی عمل نکنه!؟بنظرتون حرف گوش میکنن یا ...

منم نیمه فانتزی خواستم نمیدونم به حرفم گوش داده یانه هنوز مشخص نیست 

با اجازتون تاپیکتونو ذخیره میکنم چند وقت دیگه میام ببینم نظرتون راجب عملتون چیه.

باشه عزیزم 

سلام عزیزم،فرم بینیت مشخص شد؟راضی هستی

سلام بله خداروشکر