2777
2789

یه موجودی (نمیشه گفت انسان چه برسه پدر) هست توی زندگی من و مادر و برادرم که یه عمره داره زجرمون میده آزارمون میده . از هیچ راهی برای اذیت کردنمون دست بر نداشته 

همیشه عذاب کشیدیم از دستش همه چی رو حسرت کرد برامون هیچکس به بدجنسی و بی ناموسی و بی وجودی از اون ندیدید تو زندگی  شاید هر چقدر تعریف کنم درک نکنید

هیچکس رو هم نداشتیم که بهش پناه ببریم 

آب شدن مادرمو جلو چشمم دارم میبینم 

هر چقدر التماس میکنم به خدا انگار نمیبینه مارو ، هر چقدر دعا و نماز خوندیم انگار نمیشنوه 

به تمام معصومین و امام ها و شهدا هم متوصل شدم شاید گناهی کردم که خبر ندارم ولی هیچی 

مگه چیکار کردیم که مستحق این همه عذابیم ؟ پس عدالت خدا کجاست ؟ چرا ظالما روز به روز گردن کلفت تر میشن ؟

شما بگید شاید شما بدونید 

دیگه چه راه نرفته ای هست 

چیکار کنم خدا منو ببینه 

من که تمام زندگیم سعی کردم آدم خوبی باشم 

شما برام دعا کنید شاید خدا دلش به رحم اومد 

خواهش میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین میدونم توچه حالی هستی و چقدر درمونده ای ولی اینوبدون هرکس یجور امتحان میشه تودنیاانشالله ...

مممنونم عزیزم 

ولی تا کی ؟ یک عمر عذاب کشیدیم خدا چرا راضی نمیشه 

پس کی قراره رنگ آرامش ببینیم ؟ مادرم مگه چقدر دیگه دووم میاره رنگ خوشی ببینه😭

نمازمیخونی؟ اگه بخونی متوجه میشی که خدامیبینه ومیشنوه  منتها دوس داره ماصبرکنیم

هر کاری بگی کردم 

نماز خوندم التماسش کردم 

حتی وقتی نماز میخونم اوضاع بدتر هم میشه 

میبینم مردم راحت به خدا و ائمه فحش بدن نعوذبالله ولی خدا بازم بهشون میبخشه 

ولی من که به درگاهش افتادم رو میرونه

ببین عزیزم من خودم رو مثال می زنم من تحصیلات آنچنانی ندارم در ثانی استرس امتحان و دغدغه کلاس و اینارو ندارم پس یه جورایی راحتم ولی یکی از نزدیکانم پزشک عالی رتبه س هر روز مشغله از  امتحانات و دانشگاه گرفته تا سیمینار ..جلسه .جراحی ...اتاق عمل وووووو ....خودت حساب کن چقدرایشون درگیره وبیشتر وقتا یه خواب راحت نداره ولی موقع تعطیلات سفرای آنچنانی می ره که من توی خوابم هم نمی بینم پس این استراحتای روزانه من در مقابل اون تفریح و مسافرتای آخر سال اون بسیاااااار خنده داره ...من معتقدم خداوند وقتی سختی میده شیرینی آخرشم میده شک نکن امیدوارم مثالی که زدم رو چند بار با خودت تکرار کنی  کامل متوجه بشی چی گفتم چون شاید خوب ننوشته باشم که منظورمو بفهمی 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
ببین عزیزم من خودم رو مثال می زنم من تحصیلات آنچنانی ندارم در ثانی استرس امتحان و دغدغه کلاس و اینار ...

خیلی قشنگ گفتی 😞❤️‍🩹 کاش واقعا اینطوری باشه 

کاش دیر نشه ، من یه روز هم رنگ خوش ندیدم تو زندگیم 

همیشه حسرت اطرافیان رو دیدم که خدای اونا چه فرقی با من داره 

بارها دیدم خدارو باور ندارن توهین میکنن ولی خدا بهشون بیشتر میبخشه 

این دنیام که زهر شد برام دیگه اون دنیا چه فرقی داره با این جهنم😞

خیلی قشنگ گفتی 😞❤️‍🩹 کاش واقعا اینطوری باشه  کاش دیر نشه ، من یه روز هم رنگ خوش ندیدم تو زند ...

به قدرت و حکمت خدا شک نکن امیدوارم عاقبت بخیر بشی عزیزم

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔