2777
2789
عنوان

کنترل شوهر

1812 بازدید | 22 پست

سلام 

یکی از خانومهای فامیل ازم خواست که یکاری کنم مثلا روی کوشی شوهرش یه جیزی نصب کنم که بتونه شوهرشو کنترل کنه ببینه کجاست و به کی پیام و میده و این داستانا! 

به شوهرش مشکوک شده! 

بنظرتون کار درستیه این کارو بکنم؟ 

نگران اینم که اوضاع زندگیشون از این بدتر بشه و بلاخره آبروی اون بنده خدا هم بره! بعضی اوقات یه سری کارا تا قبح اش ریخته نشه بهتره وقتی طرف بفهمه همه میدونن میزنه به در بی عاری! 

تجسس توی زندگی ولو شوهر یا زن یا بچه آدم درسته؟ 

این کارو براش بکنم؟ من نگران سلامت روان خودشم فک میکنم با این کار شکاک شدنش بیشتر میشه افسرده و داغون میشه

بستگی به شرایط خانومه داره 

اگه خیلی نسبت بهش سرد شده کم محلی می‌کنه بیشترش وقتش بیرونه... به نظرم اگه دنبالش باشه هیچ ایرادی نداره.. 

زودتر بفهمه بهتر از اینه که، کار از کار بگذره

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این برنامه چی هست؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
بستگی به شرایط خانومه داره  اگه خیلی نسبت بهش سرد شده کم محلی می‌کنه بیشترش وقتش بیرونه... به ...

نمیخام دفاع کنم 

ولی حالا گیریم اون آقا یه غلطی هم بکنه 

من با این کار روان خواهرمو بهم میریزم آتیششو بیشتر میکنم

شوهرشم بفهمه یا حاشا میکنه یا میزنه به در بی عاری میگه همینه که هست 

اونوقت چه بلایی سر این زندگی با به بچه میاد؟ 

منم موندم چجور میتونم کمکش کنم که آسیب کمتری ببینه

اگه آدم ثابت قدمی هست نه احساسی و ترسو و بعدا در حقت نامردی نمیکنه و دوباره با همسرش رفیق بشه اوکی

نامردیش واس من مهم نیست 

مهم واس من زندگی و حال و روان خودشه 

همینجوری داره خودخوری میکنه چه برسه سند و مدرک و عکس و این چیزا هم ببینه نابود میشه 

نامردیش واس من مهم نیست  مهم واس من زندگی و حال و روان خودشه  همینجوری داره خودخور ...

نه دیگه میدونی اگه به همسرش بگه داداشم این کارو کرده...

شنود مجازات قانونی داره 

میگم ثابت قدمی یعنی تا تهش بره نه اینکه بعدش بگه نه دوسش دارم، نه نمیتونم، نه ما عاشق هم بودیم دختره گولش زده و این حرفا بعد شونه خالی کنه 

نه دیگه میدونی اگه به همسرش بگه داداشم این کارو کرده... شنود مجازات قانونی داره  میگم ثابت قد ...

واقعا برام مجازاتش مهم نیس

ضمن اینکه فک نمیکنم خواهر من از اون آدماش باشه که عاشق شوهرش بمونه اگر هم تصمیم به موندن بگیره که بعید میدونم فقط برای بچه اشه! 

من فقط نمیدونم الان باید چه غلطی براش بکنم 

چندبار گفتم بزار یه فصل از خجالت شوهرت در بیام تا آدم شه گریه کرد گفت نه 

گفتم طلاق بگیر من پشتتم هواتو دارم ولی باز انگار با خودش نمیتونه کنار بیاد منم گفتم اصرار روی طلاق نکنم خدایی نکرده بدبختش نکنم

نه دیگه میدونی اگه به همسرش بگه داداشم این کارو کرده... شنود مجازات قانونی داره  میگم ثابت قد ...

من حرفم اینه با فرض اینکه شوهرش خیانت میکنه 

ولی بلاخره در حد اینکه شما به عنوان یک خیانت ببینی قضیه رو و اون خودش حالا شاید پشیمون شد و با عجز و التماس دل خواهرمو به دست اورد 

ولی با شنود مثلا پیامهای عاشقانه و عکسهای ناجور و نمیدونم خرج کردنایی که یه قرونشم واس خواهر من نکرده آمارش در بیاد خواهر من صدبرابر دلش چرکین میشه و هزاربرابر آتیش میگیره وقتی در جریان جزئیات قرار بگیره  و اونوقت ممکنه دیگه اصلا نتونه ببخشه

و اینکه حداقل شوهره الان حاشا میکنه و عذرخواهی میکنه 

بعد اینکه با جزئیات دستش رو بشه من فک میکنم بزنه به در بی عاری و بگه همینی که هست 

بنظرم قبح اش نریزه بهتره 

بقول معروف میگن چو تنگ آید گربه به چنگ آید! نمیخام اینجوری بشه

واقعا برام مجازاتش مهم نیس ضمن اینکه فک نمیکنم خواهر من از اون آدماش باشه که عاشق شوهرش بمو ...

تا خواهرت نخواد کاری نمیشه کرد

خواهرت خودش باید بیاد بگه که پیگیر شوهرم باش ببین چیکارمیکنه و خودشم باید عواقبشو بپذیره 

بعضی زنها خیلی بدبختن همه خفت و خواری حاضرن قبول کنن، شوهره هم همه جور بلا سرش میاره.. 

پدر و مادرت نظرشون چیه؟ آیاحاضرن همه جوره از دخترشون پشتیبانی کنند؟