2777
2789
عنوان

کنترل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 22 پست
پدر و مادرت نظرشون چیه؟ آیاحاضرن همه جوره از دخترشون پشتیبانی کنند؟ 

خب خواهرم خودش خواست اینکارو بکنم 

دیروز گوشی شوهرشو نمیدونم چجوری پیچونده بود اورده بود واسم من با التماس و گریه که من انجام بدم 

ولی من قبول نکردم 

بلاخره هر خانواده ای شرایط خودشو داره 

قطعا هیچ پدر مادری نه راضی به طلاق بچشونن و نه راضی به زجر کشیدنش، تا جایی هم که بتونن حمایت میکنن! ولی بلاخره هرکسی درگیر زندگی شخصی خودشم هست نمیتونه صد در صدشو واس طلاق خواهر بردار یا بچش بذاره

خب خواهرم خودش خواست اینکارو بکنم  دیروز گوشی شوهرشو نمیدونم چجوری پیچونده بود اورده بود ...

من نظرم اینه که یه مدتی شوهرش زیر نظر داشته باش که چیکار میکنه.. هرچی باشه خواهرتون به شما پناه آورده حمایت شمارو میخواد ولی قبلش با خواهرت حرف بزن

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در موردگوشی هم من اطلاعی ندارم ولی طوری که شنیدم جرمه 

بهتره غیر مستقیم زیر نظرش داشته باشید

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
من نظرم اینه که یه مدتی شوهرش زیر نظر داشته باش که چیکار میکنه.. هرچی باشه خواهرتون به شما پناه آورد ...

واس من روشنه سرگوشش شوهر میجنبه نیاز به تعقیب و گریز نیس 

من توی برزخ تصمیم خواهرم گیرم 

نه میزاره طرفو یه دست حسابی و سیر بزنم 

نه طلاق میخاد هم میگه طلاق هم میگه بچم هم میگه خرج زندگیم بعد طلاق 

من بارها سر این چیزا خواهرم منو فروخته به شوهرشو جرماش مونده واس من! تازگی واسم نداره 

ولی خب من نمیتونم تنهاش بذارم میترسم با فکر اینکه بی پناهه به خودکشی فک کنه 

گاهی میگن بی خبری خوش خبری!  اتفاقا با شنیدن و ثابت شدن خیانت بیشتر حال آدم بد میشه  ...

این مطلب برای زمانیه که شک مختصر باشه نه شک قریب به یقین که خواهر شما داره، خواهر شما دیگه دنبال مدرک 

این مطلب برای زمانیه که شک مختصر باشه نه شک قریب به یقین که خواهر شما داره، خواهر شما دیگه دنبال مدر ...

این مدرکا که به درد دادگاه و این داستانا نمیخوره فقط آتیشو زیاد میکنه 

اگه خواستین درمورد تاپیک قبلیتون راهنماییتون کنم. قفل بود نتونستم اونجا بگم. ماهم یه سری مشکلات زیاد داشتیم که یه مشاوره خوب رفتیم و اکثرش حل شد.اگه خواستید بفرمایید

امسال میشم physiatrist :)