2777
2789
عنوان

میان وعده برای کودک یکساله

230 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. پسرم یکسالشه. از. دوماهگی شیرخشک خورد. الان حس میکنم بدنش ضعیف شده. چندروز پیش بخاطر تب دوشب بستری شد. نمیدونم غذای مقوی بهش چی بدم. میان وعده چی بدم بهش. شما به بچهاتون چی میدین. پسرمن تقریبا همه چیز میخوره نمیدونم چی بدم مقوی باشه سیستم ایمنی بدنش بره بالا

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرنی موزی، سوپ، حریره بادام، ویتامینه سویق

سویق های بازاری خوبن؟؟ 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

سویق های بازاری خوبن؟؟  

نمیدونم دقیقا ولی از داروخانه.. هم بپرسید

یه سر پیش دکتر اطفال یا متخصص تغذیه هم مشورت کن

خ. نشون شربت های اشتها ویتامین و.. تجویز میکنن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شیربرنج درست کن براش.تخم مرغ با شیره انگور درست کن.من خودم عاشق تخم مرغو شیره انگورم درست میکنم واسع صبحونش خودمم میخورم خیلییی هم مقویه پسر منم یکسالشه خیلی دوست داره 

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
فرنی خیلی خوبه من به بچم میدادم زیاد مریض هم نمیشد مرتب میدادم 

فرنی منظورت همون اب و ارد برنج هستش؟؟