2777
2789
عنوان

کسی هس خونوادش مث من باشه؟!😞

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گاریا میخاد بخصوص منی ک دوستام دیقن خونوادشون برعکس خونواده منن وختی میگم راجب مامانم اینا از تع ...

دوستای منم خیلی آزادی داشتن ضربه های روحی ک خانوادم بهم زدن هنوز خوب نشدن شایدم هیچوقت خوب نشن

شما فعلا جوونی فقط سعی کن از لحاظ مالی مستقل بشی فقط همین.وقت واسه خوشگذرونی بسیاره کاری نکن ک بعدا افسوس بخوری ک چرا وقتتو هدر دادی

اره منم اینطوریم الان دیگه عادت کردم و اگه بزارنم خودم دیگه حوصلم نمیکشه برم

اخ چقد قشنگ‌ گفتییییی👍👍👍👍👍

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

من ، در نتیجه ی ادم بدون اعتماد نفس و خجالتی شدم و البته تو سر خور

منم دیگ خجالت میکشم تنها برم بیرون برم بیرون میترسم با ملت تماس چشمی برقرای کنم با دکمم ور میرم هی شالمو درست میکنم اصن مزخرف

ول کن دوست رو.... فردا همینا واسه خودشون کسی میشن واست قیافه میگیرن

اره خب ولی بقیرو ببینی دلت میگیره ازینک فق باید درس بخونی درسم ک میخونم فق برا اینه ک رتبه خوب بیارم برم ی شهر دیگ یه جای دور ک خونوادم نیان پیشم امروز خاهر بزرگم گف یه جشنی دعوت کرده مدرسه با دوستم میرم میام سر همین بابام امروز کارنامه هارو ک مامانم گرفده بود نگا نکرد گف برن ب جهنم برام مهم نیسدن هیچکدومشون ن خودشون ن درسشون 😕💔

اره خب ولی بقیرو ببینی دلت میگیره ازینک فق باید درس بخونی درسم ک میخونم فق برا اینه ک رتبه خوب بیارم ...

ببین پدر و مادرا هم یه نگرانیایی واسه خودشون دارن... من خودم دخترم 17 سالشه در ماه 3 بار دوستاش تدارک میبینن باهم برن بیرون یه 7،8 ساعتی بیرونن بخدا تا برگرده قلبم نیاد تو دهنم که مبادا اتفاقی نیفته... شوهرمم هر بار خون منو تو شیشه میکنه و غر میزنه که بلد نبودی دختر تربیت کنی.... واقعا خدا بخیر کنه جامعه خراب شده پدر و مادرا میترسن بچه‌ها آسیب ببینن

ببین پدر و مادرا هم یه نگرانیایی واسه خودشون دارن... من خودم دخترم 17 سالشه در ماه 3 بار دوستاش تدار ...

در این باره درک میکنم ولی خب من یکی از دوستام یه دوست خونوادگیه خونواده هاقشنگگ همو میشناسن خیلی دیدن همو قشنگ میدونن میدونن ک دوستمم خیلی مثبته این ک مامانم منو یه ساعت بزاره ک کافه بعدم خودش بیاد دنبالم چی میشه خب کاری نمیکنیم ک حتی اجازه نمیدن یه روز در هفته در حد چت بحرفیم 😕

در این باره درک میکنم ولی خب من یکی از دوستام یه دوست خونوادگیه خونواده هاقشنگگ همو میشناسن خیلی دید ...

اره خب زیادی سختگیری هم خوب نیس.... حالا شما هم یه ساعتایی با دوستات چت کن که تو اتاقی و زیاد جلوی چشمشون گوشی دستت نگیر که فکر کنن چه خبره... دختر من زیاد تو گوشی بود حالا کاریم نمیکرد طفلک حواسم بهش بود تو گروه کلاسی داشتن حرف میزدن ولی خب بهش گفتم وقتایی که بابات خونس زیاد دوروبر گوشی نرو انقدر حرفمو گوش نکرد که الان باباش انقدر حساس شده همش میگه حواست به این بچه هست؟ 

شما هم حساسشون نکن وقتی انقدر ماشالله خودت دختر عاقلی هستی و مواظب خودتو آبروی مامان بابا هستی 

دختر من زیاده روی میکنه کلیپ میبینه با دوستاش چت میکنه آهنگ میزاره انقدر تو گوشیه که یدفعه میبینی شب شده این هنوز تو گوشیه... بهش میگم بزار کنار یکمم به خودت و اتاقت برس ورزش کن کمدتو مرتب کن وای گوش نمیده