2777
2789
عنوان

بیاین از قویترین زنی که دیدم بگم

695 بازدید | 32 پست

این خانم الان سنش بالاست حدود ۶۰ سالشه 

چهارتا بچه داره و همشون ازدواج کردن 

این خانم تو سن کم ازدواج میکنه و اونزمان تحصیلاتی نداشته خیلی زود هم مادر میشه اما همزمان به شنا علاقه مند میشه و اینقد پیشرفت میکنه که مربی شنا میشه 

اینم بگم یه همسر مذهبی داشته و خانوادش خیلی بسته بودن اما کسی نمیتونسته جلوی ارادش رو بگیره 

هستید بقیش رو بگم ؟؟

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

لایک

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

لایک لطفا

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

مذهبی بودن چه ربطی به شنا نرفتن داره...

جامعه الزهرای قم استخر و سونا و جکوزی مجهز داره...طلبه و استاد هم همه میرن...خیییلی هم مذهبین

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بعد ازین شروع میکنه به درس خوندن و زبان خوندن با چهارتا بچه و همزمان مربی شنا هم بوده وقتی دانشگاه میرفته همزمان ورزش بدنسازی هم شروع میکنه و مربی باشگاه هم میشه 

بچه هاش هم فوق العاده از نظر روحی سالمن و موفقن 

حتی وقتی عروس میاره که اون زمان حدودا ۴۵ سالش بوده ، به جای درگیر خاله زنک بازی شدن از رشد کردن دست برنمیداره و ورزش کوهنوردی رو بطور حرفه ای شروع میکنه

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
مذهبی بودن چه ربطی به شنا نرفتن داره... جامعه الزهرای قم استخر و سونا و جکوزی مجهز داره...طلبه و اس ...

چون خانواده های مذهبی یه سری ازادیها رو به خانوما نمیدن در ادامه میگم