2777
2789

برای دوستم میپرسم که ۳۷ سالشه 

مجرده خشگله پولدار ه و تک دختر تو این سن به فکر ازدواج افتاده و خاستگاری داره که سه تا خواهر داره و پدر مادرش فوت شدن آقا ۴۲ ساله هستن ولی خونه و ماشین ندارن همه رو سرمایه ی کار کرده و ساخت و ساز میکنه . خانواده ی خانم میگن باید خونه و ماشین تو این سن داشته باشه ولی خانم بدون اطلاع خانواده با آقا مسر در ارتباطه و قرار خواهرهای آقا پسر و ملاقات کنه حالا شما بگین چطوری رفتار کنه و چه چیزهایی و رعایت کنه ممنونمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بهت میگن اون دوستت خودت نیستی😂

نه اخه در آینده ممکنه از شوهرم حرفی بزنم بعد بگن تو که خاستگار داشتی و شوهر نداشتی و ..... اگر میخوایین عکس بزارم ؟

بهتره به حرف خانواده اش گوش کنه

یه آدم هر چه قدر هم به فکر کار باشه حداقل برای رفاه باید یه ماشین و خونه داشته باشه

( البته اگر وضیعت مالیش جوری بود که نداشت خونه و ماشین بخره  بحثش جداست )

والا تو ۳۷ سالگی به این نتیجه نرسیده که خانواده صلاحشو می خوان به حرف ما هم اهمیت نمیده . فکر نکنم س ...

والا چی بگم خیلی برای منم جای تعجب داره که چیزی نداره منم میترسم دنبال پولش باشه ولی خب خودش میگه هیچ وقت خاستگاری که اینطوری به دلش بشینه رو نداشته اخه قد بلنده میگه همیشه مشکل قد داشتم واسه همین دلشو برده . منم نمیدونم واقعا

بهتره به حرف خانواده اش گوش کنه یه آدم هر چه قدر هم به فکر کار باشه حداقل برای رفاه باید یه ماشی ...

اگر بخواد گوش کنه باید تا آخر عمر مجرد بمونه چون کلا خانوادش سخت گیرن

بنظر من اگر خونه و ماشین نداره باید ببینه اوضاع ساخت و سازش چطور هست

یه پیمانکار معمولی نباشه

مثلا درآمد ماهیانه ش رو با اثبات (فیش بانک)نه فقط حرف نشون خانم بده

و اخلاقا هم مورد تایید خانم باشه (شخصیتو رفتارش بعد از ازدواج تغییر نکنه)

خانم هم اول ازدواج همه چی تهیه و آماده نکنه که فقط آقا بیاد استفاده رو ببره

چون اگر در آینده غیر این اثبات بشه برای خانم سخت میشه جدایی در سن بالا

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40