2777
2789
عنوان

بنظرتون سن 21 سالگی واسه بارداری خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 49 پست

به نظر من مادری خیلی مسؤلیت داره ولی شیرینی های خودشم داره  من خودم توی 29 سالگی مادر شدم  چون دلم دوتا بچه میخاد دوست داشتم بچه اولمو زودتر بدنیا میاوردم که بعدی رو الان میاوردم الانم تصمیم دارم بچم سه سالش شد بعدی رو بیارم چون مطمئنم اگه فاصله بیوفته دیگه اصلا حوصلشو ندارم دلم میخاد یکم به خودم برم سنمم کم نیست که بخام عقب بندازم شماهم حالا اگه یه هدفی داری یکم تا 26 نهایت عقب بنداز ولی بیشتر نه اگه قراره خونه داری کنی خوده خونه داری هم شغل سختیه 😅 بچه روهم بیار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ازدواج کردم جاریم میگفت بچه نیاریا ولی من باردا شدم خانواده همسرمم همینطور راه میرن میگن بچه چیه بچه خوب نیست بعده ها فهمیدم به اون بیچاره میگفتن بچه نیار اونم نیاورده الان 35 سالش حوصله بچه آوردن نداره و بچه هم نمیاره 

وقتی ازدواج کردم جاریم میگفت بچه نیاریا ولی من باردا شدم خانواده همسرمم همینطور راه میرن میگن بچه چی ...

مثل جاری من الان 9 ساله ازدواج کرده 29 سالشه ولی بچه نداره