2777
2789
عنوان

بنظرتون سن 21 سالگی واسه بارداری خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 49 پست
خیلی ناراحت میشم اگه الان بچه بیاری آخه من همسن توام الان و خیلی بچه و جوونم پیش روی خودم یه عالمه ...

آره اینم هست 

ولی بچه ک جای گربه و سگ رو نمیگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من یه چیز دیگه هم بگم 

مادری خیلی پر مسئولیته 

ولیییی اینکه فکر کنی با آوردن بچه جلوی پیشرفتت گرفته میشه اصلا اینطور نیست 

من خودم و خیلی از همکارام اول بچه آوردیم بعد درس خوندیم و سرکار اومدیم یا در طی درس و کار بچه آوردن 

فقط راهش اینه که زیادی به بچه گیر ندی 

که همون خوندن کتاب های تربیت فرزند میشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آره دقیقا درست میگید 

و این که مسئولیت بچه و مادر شدن چه تو ۲۰ سالگی چه ۳۰ چه ۴۰ یه چیزه. شما اگه ۴۰ سالتم باشه مادر بشی فک نکن تجربت بیشتر از یه مادر ۲۰ سالست. تازه انرژی و حوصلت کمترم هست. چون بهرحال هر دو دفعه اوله بچه دار میشن. و باید این تجربه رو از سر بگذرونی تا یاد بگیری. الان تو سنت کمه مادرت میگه میام کمکت قدر بدون. سنت بره بالا شاید همینم نباشه بگن خودش از پس خودش بر میاد. 

یه چیز بد دیگه ام که داره دیر باردار شدن اینه که جلوگیری زیاد نازایی میاره. حالا نمیدونم چند ساله ازدواج کردی ولی حواست به این مطلب باشه.

حالا من نمیگم حتما بیار یا حتما نیار. میگم اگاهانه برای زندگیت تصمیم بگیر.

اینکه ناراحت شدم نظرت رو اینجوری گفتی ولی مهمم نیست... ولی شما ک مغزت پوسیده نیست باید با احترام با ...

عزیزم قصد توهین یا ناراحتی تو نداشتم 

من چون از سر دلسوزی حرف میزنم ممکنه گاهی لحنم تندباشه 

در کل جوری نظر دادم که تو پس فردا ضرر نکنی و حسرت نخوری !🩷 

بازم هرجور که راحتی تصمیم بگیر ، تصمیم گیرنده شمایی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

آره اینم هست  ولی بچه ک جای گربه و سگ رو نمیگیره

گربه و سگ هم نگه داریشون آسون تره هم یه حس قشنگ مراقبت داره هم زندگیت رو قشنگ تر و شاد تر میکنه

عوضش جلوی رشد و زندگی کردنت رو نمیگیره و مسئولیت سنگین یه بچه رو نداره و پای یه بچه رو به یه زندگی با شرایط بد باز نمیکنه

نمیگم بچه نیاری هیچوقت ها میگم الان زوده

و این که مسئولیت بچه و مادر شدن چه تو ۲۰ سالگی چه ۳۰ چه ۴۰ یه چیزه. شما اگه ۴۰ سالتم باشه مادر بشی ف ...

دقیقا درسته 

من بخش nicu کار میکنم 

مادرای جوون فوری یاد میگیرن به زودی بچه هاشون مرخص میشن 

ولی امان از مادرای سن بالا 

هم نوزادای ضعیف تری دارن 

هم به شدت توی یادگیری کندن 

یه شیر دادن ساده رو به زور انجام میدن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه من کار به دخالت دیگران ندارم من نظراتشون رو میگم طبق اون چیزی ک به صلاحمه تصمیم میگیرم 

همین درسته. مادرشوهر منم بهم میگفت برو ایودی بذار یه وخ باردار نشی. از ترس اینکه پسرش به خرج نیوفته و این چیزا. من خیلی از این حرفش بدم اومد واقعا چون اینجور جلوگیریا ممکنه کلا نازایی بیاره ادم به دختر خودش نمیگه برو فلان کن حامله نشی که بعد ناقص شه طرف. ولی منم چیزی نگفتم اون موقع که نمیخواستم نشدم ولی نه با جلوگیری عجیب غریب. اون موقعم که خواستم اقدام کردم بدون اینکه به کسی خبر بدم که فکر کنن نظرشون رو میخوام.

همین درسته. مادرشوهر منم بهم میگفت برو ایودی بذار یه وخ باردار نشی. از ترس اینکه پسرش به خرج نیوفته ...

آره درسته هی میگن اگه جلوگیری کنی نمیشی بدبخت میشی نمیتونی بیاری دیگه آرزو بچه به دلت میمونه ازین حرفاااااا

دقیقا درسته  من بخش nicu کار میکنم  مادرای جوون فوری یاد میگیرن به زودی بچه هاشون مرخص م ...

برا همینه که من الان ناراحتم. اگه بخوام چند تا بچه داشته باشم خیلی سنم میره بالا برا بچه های بعدیم. 

حالا من دانشگاهم و رفتم ارشدم و گرفتم شاغلم بودم الان بخاطر بچه ول کردم ولی حاضر بودم زودتر ازدواج کنم حداقل ۴ سال این وسط بچه دار شدنم و بندازم جلو. شاید از دور بقیه بگن وای خوش بحالش همه کارش و کرده ولی من ترجیح میدادم ۳۵ سالگی بچه هام از اب و گل دراومدع باشن نه که تازه بخام پوشک عوض کنم

آره درسته هی میگن اگه جلوگیری کنی نمیشی بدبخت میشی نمیتونی بیاری دیگه آرزو بچه به دلت میمونه ازین حر ...

حالا شاید برا همه پیش نیادا‌. 

دوست من بعد ۸ سال اقدام به بارداری کرد یه سالی طول کشید ولی باردار شد.

از اونور یکی از اشناهامون تو عقد باردار شد بعد زایمان ترسید دیگه جلوگیری کرد تا ۹ سال و الان باردار نمیشه هرکار میکنه. مشکل باروری ام ندارن اگه داشتن اون اولی رو هم باردار نمیشد.

در کل همه یجور نیستن ولی خودت جوانب و بسنج نزار طولانی شه

حالا شاید برا همه پیش نیادا‌.  دوست من بعد ۸ سال اقدام به بارداری کرد یه سالی طول کشید ولی بار ...

آره دیگه همه مثل هم نیستن ک 

به امید خدا هرچی اون بخواد