2777
2789
عنوان

دخترم ب گوشی خیلی وابسته شده

443 بازدید | 12 پست

من گوشیم قدیمی بود زیاد کارایی نداشت فقط چند تا بازی داشت اونا رم سیر شده بود ازشون الان گوشی جدید گرفتم ب خدا جیگرمو خون کرده از صبح دستشه تا شب ول نمیکنه اگه ۲ دقه بخوام با تلفن صحبت منم انقدر گریه میکنه ک اونی ک زنگ زده پشیمون میشه قطع میکنه دیگ از فردا هر کاری کنه نمیدم بهش خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جو خونه کسل کنندست  درستش کنی از سرش میوفته

کلاس زبان میبرمش فقط همین ممکنه برام .کلی اسباب بازی داره سمتشون نمیره از صبح براش کارتون میزنم دیگ چیکار کنم براش .بیرون میبرمش اذیت میکنه ب خدا عاجز شدم

تفریحی داره؟!دوست چی داره؟! میپچبریش پارک و شهربازی؟!؟ اگه نه دیگه گوشیرم ازش بگیری افسرده میشه

کلاس میبرمش. پارک میبرمش تو خونه براش کارتون میزارم . همینا برام ممکنه بیشتر از این امکاناتش ندارم . تو خونه هم تو کارا دخالتش میدم

با زور نمیشه عزیزم، هر بار زیاد استفاده کرد بگو وای گوشی داغ شده(یکم گرم میشه دیگه), بعدا همون بازی رو پاکش کن بگو وااای بخاطز داغ شدن گوشی بازی هنگ کرده پاک شده، اگر جواب نداد یبار بعد از زیاد بازی کردنش (قبلش بزار شارژ گوشی تموم شه) گوشی که خاموش شد الکی بگو چکار کنیم سوخت، با شوهرت هماهنگ کن رفت بیرون گوشی هم بده ببره، بگو ببرش ببین درست میشه، بعد که اومد بگه تعمیرکار گفته نباید هیچ برنامه نصب بشه روش فقط میتونی مکالمه کنی، خودتم یمدت کمتر استفاده کن بعداز دو سه هفته عادت میکنه، چ البته که براش سرگرمی های جدید و مشترک با خودت بزار که کاملا یادش بره.

من پسرم پنج سالشه امسال براش گوشی گرفتیم و عادتش دادم هفته ای یدونه بازی نصب میکنم و یکی از قبلیا رو به انتخاب خودش پاک میکنم. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

نمیدونم چرا اینجوری شده واقعا داره عذابمون میده

عزیزم طبیعیه حوصلشون سر میره،دایم تو خونه هستن خب، خودت باید سرگرمش کنی، البته پیاز نیست دایم باهاش بازی کنی من خودم  کارای خونه رو تبدیل به سرگرمی میکنم. ظرف میخوام بشورم یه ظرف بزرگ با ایکاچ کفی و زیرانداز بزرگ میارم توی حال میگم اینارو تودبشور، یا دستمال میدم هر چی میشورم خشک میکنه. جارو میزنم یه دونه دسته دار میدم دستش. یا دستمال میدم کابینتارو تمیز کنه. باهم کلیپ میذاریم ورزش میکنیم. فقط مواقعی پریودی یکم از دستم در میره بیشتر گوشی بازی میکنه ولی بقیه مواقع اوکیه. البته بگم الان باردارم و اخراشم خیلی سنگینم نمیتونم زیاد کاری کنم. شوهرم هر روز میبرتش کلاس، گوشیشم بیشتر شده ولی بعد فارغ شدم میدونم که اوکی میشه. 

نمیدونم چرا اینجوری شده واقعا داره عذابمون میده

البته بگم اینایی گفتم باید با ملایمت و بدون سرزنش امجام بشه. مثلا اگه آب ریخت روی فرش یا ظرف از دستش افتاد شکست یا حتی کابینتها رو کثیف تر کرد به هیچ وجه به هیچ وجه ایراد نگیر و عصبانی نشو. فقط تشویقش کن. پسر من از سه سالگی اینکارا رو میکنه الان فوق العاده بانظمه و واقعا کمکمه.