2777
2789
عنوان

سقط مکرر در هفته های پایین

495 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر

من ۳۴ سالمه و سال پیش برا اولین بار تصمیم به بارداری گرفتم. با اولین اقدام باردار شدم بتا هم بالا بود( عددش خاطرم نیست) هفته پنجم که گذشت لکه بینی شروع شد تا هفته هشت کم کم بیشتر شد و هفته نهم با وجود اینکه جنین قلب با ضربان طبیعی خونریزی شدید شد و بچه سقط شد. واقعا حال روحی داغونی داشتم با این وجود تحقیق کردم و پیش حداقل ۵ تا متخصص رفتم آزمایشهای سقط مکرر و عکس رنگی و... رو دادم. که همه چیز نرمال بود غیر آپکا که ۱۰ بود. از متخصصهای زیادی سوال کردم گفتن لنفوسیت تراپی منسوخ شده و یک سقط مهم نیست برو اقدام کن متفورمین و آسپرین تجویز کردن. امسال دوباره اقدام کردم باز دفعه اول مثبت شد و دکتر آسپرین و انوکساپارین تجویز کرد با این وجود بازهم شروع هفته ششم لکه بینی و خونریزی شدیدتر از قبل دوباره شروع شد و و جنین که شرایطش نرمال بود سقط شد

دوستان واقعا بی علاج موندم از پیگیری خسته شدم و دلم شکسته. کسی چیزی میدونه که کمکم کنه.

اسپرم همسرتون رو هم چک کنید 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

در ضمن هر تاپیکی در این مورد هست خوندم. تاپیک سقط مکرر هم همینطور. ولی اکثرا یا بارداری پوچ بوده یا ایست قلبی جنین. کسی شرایطش مثل من نبود که جنین نرمال باشه ولی بازم سقط بشه

شوهرمم آزمایش اسپرم و dfi داده که با مصرف دارو نرمال بود بعد اقدام کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم برای بیماری قند تجویز میشه هم سلامت تخمدان

بله درسته اما در طب سنتی ما میگیم متفورمین برای دیابت سرد تجویز میشه واین نوع دیابت بر کارکرد مغز و قلب.رخم ها و توان جنسی فرد اثرگذار هستش  و چون این نوع دیابت باعث یائسگی زودرس میشه خودش علت بوجود اومدن سردی رحم و تخمدان میشه و به طبعش نازایی

باید بدن پاکسازی و دیابت درمان بشه(کمبودصفرای خون باید درمان بشه ) تا مشکلات رحمی هم درمان بشه اگر  دوست داشتید بهم پیام بدید من خانم کیانی هستم مدرس و درمانگر طب سنتی 09940688893

ممنون ولی اعتقادی به طب سنتی ندارم 

خواهش میکنم عزیزم ولی ما کسانی داشتیم که بعد 20سال با یک دوره پاکسازی بدن و رحم با دمنوش و اصلاح سبک غذایی باردار شدن و نتیجه گرفتن 

امیدوارم شما هم بزودی  از هر روشی که اقدام کردید نتیجه بگیرید