2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم اشتباه بود؟

1062 بازدید | 74 پست

سلام شب بخیر  چند روز پیش بچم با حال خراب از مدرسه امد کلاس اول بچم همینطور گریه میکرد آنقدر حالش بد  بود که نمیتونست حرف بزنه بهش آب دادم بغلش کردم همون موقه گوشیم زنگ خورد دیدم سرویس بچمه میگه خانوم فلانی نگرانه نگار شدم چی شده چرا گریه میکرد تو راه هرچی ازش پرسیدم چیزی نگفت گفتم والا الان تو بغلم آروم بشه  می‌فهمم چه خبره 

گوشی رو قطع کردم گفتم مامان چی شده چرا کریه کردی همینطور بچم اشکش می ریخت و حرف می‌زد که واقعا نمیشد تشخیص داد بچه چی میگه آنقدر حالش بد بود آخر متوجه شدم تو حیات مدرسه یکی از والدین دختر منو کشیده کنار یقه بچه ۷ساله رو گرفته کوبیده به دیوار گفته اگه یه بار دیگه با دختر من دعوا کنی یا ناراحتش کنی من میدونم و تو 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

😳😳😳😳

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعوووور 

برو جررش بده پیش مدیر

چه حقی داشته زنیکه ی گنده

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

یعنی اینو که شنیدم داشتم میترکیدم از عصبانیت به دخترم گفتم اسم همکلاسی چیه همین که مادرش تورو دعوا کرد من فردا زنگ میزنم مدرسه میدونم چیکار کنم خلاصه فرداش زنگ زدم مدیر گفتم این چ وضعشه زن گنده دختر منو دعوا کرده حال دخترم بد بود گفتش که نه اینطور نیست اینجا ازین چیزا نداریم مگه میشه فلان و کلا گردن نگرفتن گفتم باشه گوشی رو قطع کردم 

ببخشیدا ولی برو پارش کن زنیکه رو یادمه دبستان بودم بچه ها ی بار شوخی کردن باهم یکیشون ب شوخی مقنعه اون یکی رو کشید یکمش پاره شد زیر چونش فرداش مامانه اومد پرید به دختره که تو غلط کردی مقنعه دخترمو کشیدی و نمی‌دونم تو خیلی وحشی در صورتی که دختر خودش از همه بدتر بود تو کلاس انگار روانی بود زنه

فرداش خودم بچه رو بردم مدرسه به دخترم گفتم جلو در با ماشین صبر میکنیم مامان همکلاسی دیدی بهم بگو ۱۰دیقیه صبر کردیم دیدم دخترم گفت مامان این هست خانومه یعنی دخترم اون لحظه زنه رو دید درست نمیتونست حرف بزنه آنقدر که ترسیده بود

از دخترت بپرس چه خطایی رو مرتکب شده . ازش پرسیدی؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
فرداش خودم بچه رو بردم مدرسه به دخترم گفتم جلو در با ماشین صبر میکنیم مامان همکلاسی دیدی بهم بگو ۱۰د ...

چقدر بعضیا عقده ای و بدبختن 

هرجقدرم ک بچه بد باشه و شیطنت کنه و بچه ادمو اذیت کنه نباید باهاش اینطور کرد باید اول ب مادربچه تدکر بدی 

کلی کفتما اسی وگرن شناختی رو بچت ندارم ک