2777
2789
عنوان

بچم سقط شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 71 پست
نمیدونستی بارداری ؟؟؟ چند وقت بود علایم بارداری نداشتی؟

میدونستم از اولش هیچ علایمی نداشتم فقط امروز خونریزیم شروع شد ساعت هشتم افتاذ

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر اولی که 13 هفته بود عین زایمان درد کشیدم.هیلی شدید بود.دو تای بعدی دردش از پریودی شدید تر بود ...

من از پریودی کمتر بود

میدونستم از اولش هیچ علایمی نداشتم فقط امروز خونریزیم شروع شد ساعت هشتم افتاذ

چند هفته بودی ؟

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
عزیزدلم،،حق داری ناراحت باشی،،ولی ی مدت خودتو تقویت کن،،چایی سفید بخور ،،،ایشاله تو بهار حامله میشی، ...

ممنون عزیزم😔

عزیزم چکار. کردی سقط شد مگه نمیدونستی بارداری 

بخدا هیچکاری نکردم جفتشم قبل موعد فهمیدم باردارم مثل آب توی سینی مراقبش بودم

نمیدونم یهو چی شد

اولیش صبح بیدار شدم برم دوش بگیرم توی لباس زیرم یه لک قهوه‌ای دیدم رفتم داخل حموم یهو خون‌ریزی کردم💔

دومیش هم از روز اول دکتر شیاف داد یه شب سرشب یهو لک صورتی داشتم رفتم دکتر شیافو دوبرابر کرد فردا شبش خون‌ریزی کردم 💔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم 

بخدا هیچکاری نکردم جفتشم قبل موعد فهمیدم باردارم مثل آب توی سینی مراقبش بودم نمیدونم یهو چی شد اول ...

حتما پیگیری کن دکتر خوب برو خودت هم داغون شدی ک روحی و جسمی انشاالله خدا عوضشو بهت میده ناراحت نباش توکل ب خدا کن

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
حتما پیگیری کن دکتر خوب برو خودت هم داغون شدی ک روحی و جسمی انشاالله خدا عوضشو بهت میده ناراحت نباش ...

دیگه توان ندارم دکترو گذاشتم کنار داروهامو گذاشتم کنار دیگه کشش ندارم خستم

خدایا خودت جفتشو باهم بهم برگردون من دیگه دکتر و دارو نمیخوام من فقط معجزه میخوام🥺💔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم