2777
2789
عنوان

بچم سقط شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 71 پست
دیگه توان ندارم دکترو گذاشتم کنار داروهامو گذاشتم کنار دیگه کشش ندارم خستم خدایا خودت جفتشو باهم به ...

برو دکتر حتما چرا عاقل کند کاری ک بار آرد پشیمانی تحت نظر باش انشاالله ی دوقلوی خوشگل خدا بهت میده

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم🥺 اما نمیتونمم بیخیالش بشم😔

نترس من از اول عدد بتام پایین بود همش احساس می‌کردم نباید دل خوش کنم تو دکتر نگفت علت چیه؟

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
نترس من از اول عدد بتام پایین بود همش احساس می‌کردم نباید دل خوش کنم تو دکتر نگفت علت چیه؟

گفت نطفه ضعیف بوده

من بتام بالا بود ۳ روز قبل موعد ۲۶۸ بود

منم میدونستم یه مشکلی هست

چون بی‌بی‌چک اولم کاملا پررنگ بود دوروز بعدش دوباره زدم بجای اینکه پررنگتر بشه کمرنگ شده بود دومی هم وقتی مثبت شد دوروز بعدش زدم ثابت مونده بود

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم 

گفت نطفه ضعیف بوده من بتام بالا بود ۳ روز قبل موعد ۲۶۸ بود منم میدونستم یه مشکلی هست چون بی‌بی‌چک ...

اره منم بیبی میزدم پررنگ نمیشد ای خدا امشب چجوری بخوابم

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

عزیزم منم بچه اولمو از دست دادم درکت میکنم هنوز نتونستم با این قضیه درست کنار بیام ولی پذیرفتم و الان بعد ۴ماه دوباره دارم اقدام میکنم با ده برابر ترس بیشتر که بازم نکنه اون اتفاق بیوفته اما چه میشه کرد دیگه زندگی همینه از دست دادن برای بدست اوردن چیزای بهتر امیدم به همینه که بدتر از این دیگه نمیشه 🙃🙃🙃

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️