2777
2789
عنوان

بچم سقط شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکاپ کامل دادیم هردو سالم بودیم

ازمایشات سقط فرق داره عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اخ باربدم بوده پس😭😭😭

لطفا گریه نکنی  کم خونی میاره 

خدا مهربونه این بار سعی کن استراحت داشته باشی🙏🏻💖

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خدا رو شکر.من 3 بار سقط کردم بعد فهمیدم مشکل از همسره

چه مشکلی؟سقطتون چجوری بود من خیلی راحت بود اونجوری که میگفتن درد وحشتناک و اینا نداشتم

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

درکت میکنم منم امسال دوتا سقط توهمین هفته‌های شما داشتم منم بعداز ۲.۳ سال باردار شده بودم هنوز قلبم از یاداوریش درد میکنه

اولین سقطم مرداد بود دومیش آبان....

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم 

بعد یکسال باردار شدم 😔اخه چرا سقط شد من هیچکاری نکردم

نمیدونستی بارداری ؟؟؟ چند وقت بود علایم بارداری نداشتی؟

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
درکت میکنم منم امسال دوتا سقط توهمین هفته‌های شما داشتم منم بعداز ۲.۳ سال باردار شده بودم هنوز قلبم ...

علتشو نمیدونی؟

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
درکت میکنم منم امسال دوتا سقط توهمین هفته‌های شما داشتم منم بعداز ۲.۳ سال باردار شده بودم هنوز قلبم ...

عزیزم چکار. کردی سقط شد مگه نمیدونستی بارداری 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
چه مشکلی؟سقطتون چجوری بود من خیلی راحت بود اونجوری که میگفتن درد وحشتناک و اینا نداشتم

من سر اولی که 13 هفته بود عین زایمان درد کشیدم.هیلی شدید بود.دو تای بعدی دردش از پریودی شدید تر بود ولی مثل اولی نبود.

بعد یکسال باردار شدم 😔اخه چرا سقط شد من هیچکاری نکردم

عزیزدلم،،حق داری ناراحت باشی،،ولی ی مدت خودتو تقویت کن،،چایی سفید بخور ،،،ایشاله تو بهار حامله میشی،،،میگن فصل بهار خوبه