2777
2789

من تا کاردانی کامپیوتر خوندم از همون اولم اصلا به درس علاقه نداشتم و ندارمم صد بار دیگه هم برگردم عقب حوصله درس خوندنو ندارم در عوضش عاشق شغل تتو صورتم و الان دارم کلاساشو تموم میکنم

اما نمیدونم چرا انقدر برای مردم مهمه هر جا که میرم از آشنا بگیر تا غریبه تا منو میبینن میگن کلاس چندمی دانشگا میری چه رشته ایی 

بعد وقتیم میگم کامپیوتر سر تاسف تکون میدن و میگن کامپیوتر که فایده نداره و....... 

بماند که چقدر زخم زبون شنیدم از خالم که دخترش دکتری قبول شده و پیام برام فرستاده تو یه فوق دیپلمی کامپیوتری هستی 

بخدا جرات نمیکنم برم تو یه جمع میگم بازم همون سوال هميشه رو میپرسن 

دفعه بعد بگو  it وقتی معنیشو نفهمن اظهار نظر نمیکنن🤣

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم هم فامیلام مث شمان منم از جمع فرار میکنم 

ولی هر موقع که پرسیدن بگو خودتون مدرکتون چیه چیکار کردین پروفسور

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

چون اطرافیان هنوز فکر میکنن فقط با درس خوندن آدم موفق میشه. بهترین کارو انجام دادید.فعلا سکوت کنید نیازی نیست پاسخ کسی رو بدید، یه روزی خودشون موفقیت های شما رو ببینن متوجه میشن

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

تا ازت پرسیدن بگو چطور مگه 

من امتحان کردم این روش رو جواب میده 

وقتی گفتن هیچی همینجوری پرسیدیم تو هم بگو منم همینجوری دلیلی نمی‌بینم جواب فضولیای شما رو بدم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
تا ازت پرسیدن بگو چطور مگه  من امتحان کردم این روش رو جواب میده  وقتی گفتن هیچی همینجوری ...

این خیلی خوبه 

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

جواب سوال رو با سوال بده بگو شمایی که دخترت دکتری اس خودت مدرکت چیه یا با مدرکش به کجا رسیده

ببین من واقعا با ادامه تحصیل موافقم و بی نهایت میگم آدم خوبه که ادامه بده حتی تا دکترا 

ولی خودش باید علاقه داشته باشه 

تازه الان واقعا باید آدم از درس خوندن انتظار پول و این چیزا نداشته باشه وگرنه نا امید میشه 

وقتی کسی عاشق یه چیزی غیر از درسه به کسی چه ربطی داره که داره چیکار می‌کنه 

واقعا درک نمیکنم این آدمای پررو رو!!

نه نمیشه که با دعوا جواب داد بدتر پیگیر میشن 😕🙄

با دعوا چرا عزیزم همچین با خنده و شادی جواب بده که طرف کف کنه از رفتارت دهنش بسته بشه

ببین من واقعا با ادامه تحصیل موافقم و بی نهایت میگم آدم خوبه که ادامه بده حتی تا دکترا  ولی خو ...

منم همینو میگم هرررکسی هر کاری دوست داره انجام بده من خودم به شخصه فقطططط سرم تو زندگی خودمه کاریم به کسی ندارم و انتظار دارم بقیه هم همینجور باشن اما نیستن متاسفانه 

منم همینو میگم هرررکسی هر کاری دوست داره انجام بده من خودم به شخصه فقطططط سرم تو زندگی خودمه کاریم ب ...

من الان دوستام بعضیا ازدواج کردن بعضیا هم نکردن و رفتن سراغ درس یا کار یا هر چی 

باور کن فقط سلام و احوالپرسی میکنم باهاشون اصلا نمیپرسم داری چیکار می‌کنی 

واقعا خوبه آدم فرهنگ داشته باشه و شعور