2777
2789
عنوان

به نظرتون بی بی بزنم ؟

237 بازدید | 34 پست

سوم موعدمه 

فقط خسته ام و گاهی سردرد  یا سرگیجه درد یا بی‌حالی  بیحسی کل بدنم تکرر ادرار   نمی‌دونم برام دعا کنید باردار باشم 

خیلی خسته ام از همه چیز

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که من و تمام اونایی که منتظریم این ماه  دامنمون سبز بشه و مادر شیم

انشالله عزیزم 🤲

من یه هفته عقب انداختم علائمش اومد سراغم دقیقا هم مثل خودت بود علائمم بعد مثبت شدن بی‌بی چکم رفتم آزمایش و سونو محض اطمینان 6 هفته و 6 روز بودم 😁

انشالله که هستی و فندقتو سالم و به موقع بغلش کنی 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

یعنی قبل تایم پریود احتمال داره علایم نشون نده؟

نمیدونم عزیزم هر کی یه مدلیه شاید بشه 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

چه علایمی داشتید؟

تلخ بودن دهن، سرگیجه، کمر درد، خستگی زیاد، حالت تهوع، سفت شدن سی نه هام

منفی بود ولی هنوز پریود نشدم 

غصه نخور خوشگلم انشالله به حق آقا امام زمان (عج) که این ماه عزیز به ایشون تعلق داره به زودی زود از چشم انتظاری در بیای و مثبت شدن بی‌بی چکت رو تاپیک بزنی 

غصه نخور خوشگلم انشالله به حق آقا امام زمان (عج) که این ماه عزیز به ایشون تعلق داره به زودی زود از چ ...

ان شاءالله  که این سری دیگه مثبت شه 

توروخدا برام دعا کن  چند روز دیگه تولد آقامون هست خداکنه بهم عیدی بده 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید