2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم آوردن؟ موندم تو دو راهی🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4562 بازدید | 230 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی که پنج ماه پیش بچه هفتممو دنیا اوردم😊

تولیدیه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

دومی خودش اومد دیگه سفت و سخت نگرفتم وقتی دخترم دو سال و پنج ماهش بود پسرم دنیا اومد الان ۴ ماهشه سخته بلاخره ولی این روزام میگذره یه روز انقد وقت خالی و تنهایی داشته باشم که خودم خسته شم اگه زنده باشم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من دوتا دختر دارم یکیش ۶سال نیمه یکیش ۱۴ماهه دلم پسر میخاد میخام از بعد عید برم دکتر کارامو بکنم واس ...

ایشالله یه دو قلو پسر خدابهت بده   عزیزم که جفتو جوربشن بچهات 

https://daigo.ir/secret/41700181532

ماشالله به این تفکر و اعتماد به نفس چقدر خوبه تکلیفتون با خودتون مشخصه

منم وقتی میخاستم دومی رو بیارم کلی دل دل کردم کلی ترسیدم یه کاربری دیگه داشتم کلی تاپیک زدم که یه بارداری ناخواسته اتفاق افتاد برام هم زمان کرونا گرفتم ۱۰هفته از دست دادمشون دوقلو بودن کورتاژ شدم دخترم کلی تو روحیش تاثیر منفی گذاشت وای نمدونی بعد از سقط چقد اقدام وحشتناکه ۱سال تمام استرس داشتم تا بالاخره دلو زدم ب دریا اقدام کردم ک خداروشکر زود گرفت و برام موند نمدونی چه بارداری سختی داشتم سرکلاژ شدم و استراحت مطلق

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ولی حداقل بچه هاتون تقریبا بزرگن میتونن برن سرکار ،نه؟ ولی کسی الان بخاد بیاره اینقد واقعا خیلی مشک ...

به ترتیب سن بچهام بزرگم ۲۱

۱۸

دوقلو۱۳

۹سال

سه سال نیم 

اخریمم پنج ماه 

https://daigo.ir/secret/41700181532

منم وقتی میخاستم دومی رو بیارم کلی دل دل کردم کلی ترسیدم یه کاربری دیگه داشتم کلی تاپیک زدم که یه با ...

من به شدت میترسم نکنه مشکلی پیش،بیاد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰