2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم آوردن؟ موندم تو دو راهی🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4562 بازدید | 230 پست
همین دیگه همش ب شوهرم میگم بیا بریم از ایران ما ک میتونیم گوش نمیده باید همت کنه که نمیکنه 

سعی کن یا برو یا نمیری هرگز یه بچه رو بدبخت نکن بچه های. ما الان مدام درگیر الودگی هوا و استرسش هستن که اگر بارون و برف نیاد یعنی تابستون تشنه میمونیم اینا یعنی فاجعه برای ذهن کودک 

من خودم الان در حال حاضر بچه ی دومم و باردارم پسرمم دوسالشه واقعا نمیدونم چطوری میخوام بزرگ کنم منم به امید دختر گذاشتم باردار بشم

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه از اون طرفم من داداش دارم سر زندگیشه مگه چقدر میتونه منو از تنهایی در بیاره نمیدونم والا گ ...

چرا اینطوری فکر می کنی

بچه ها وقتی کنار هم هستن تو خونه پدر مناسبات اجتماعی رو بهتر یاد می‌گیرند

اعتماد به نفس شون بیشتر میشه

خیال شون راحته یکی پشت و پناه شون هست

فردا بچه هاشون تنها نیست

من ۴ تا آوردم ولی دوتاشون برام نموندن

اما این دوتا که الان جوون شدن اینقدر همو دوست دارن

با اینکه دختر و پسر هم هستن ولی همش باهم جیک جیک می کنن

قدر همو میدونن و خیلی خوبیای دیگه

عزیزم بچه خیلی خوبه به شرط اینکه اعصاب وحوصله ی خوبی داشته باشی واینکه هیچ وقت به خاطر جنسیت بچه دار ...

نه من جنسیت واقعا اهمیتی نداره برام

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

چ جالب چیشد ک این تعداد خواستین بعد از لحاظ مالی سخت نیست  من نهایت ۳تا دوست دارم ولی تواین ...

ولله دو سه ساله بله سختمون شده دولتم که  هیچ کمکی نمیکنه  به مردم 

https://daigo.ir/secret/41700181532

عزیزم سن من دیگه ب این چیزا نمیرسه😁پیشرفتامو کردم

میشه بگید چند سالتونه؟ببخشید اگه اشکالی نداره

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
چرا اینطوری فکر می کنی بچه ها وقتی کنار هم هستن تو خونه پدر مناسبات اجتماعی رو بهتر یاد می‌گیرند ...

خدا حفظشون کنه 

پسر من با بچه ها اینقدر قشنگ بازی میکنه اصلا یاد من نمیوفته کافی تنها باشه همش چسبیده ب من

از۱۹سالگی اولی 

منم ۱۸ سالمه اقدلمم برای نی نی قراره این ماه iui انجام بدم ایشالله این اولی اومد  قشنگ هرسال باید یکی بیارم 🤭🤭

ولی خداکنم همین اولی هم بیاد بازم خداروشکر میکنم ۷ ماهه اقدامم انگار نمیخواد بیاد😔  

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
گفتم شاید افغان باشین آخه بچه زیاد میارن😅

عزیزم همه افغانا اینطور نیسن

افغانستانم قومیتای مختلف داره و بعضیاشون اینجورن ک هم بچه زیاد هم دو تا زن دارن

خیلیاشونم یکی دوتا حتی تک فرزندن

...
من خودم الان در حال حاضر بچه ی دومم و باردارم پسرمم دوسالشه واقعا نمیدونم چطوری میخوام بزرگ کنم منم ...

عه چ مثل منی پسر من عید دوسالش میشه میخاستم اگه قطعی شد بعد ماه رمضان اقدام کنم از طرفی از واکنش بقیه هم میترسم هم خجالت میکشم🤦‍♀️

همین دیگه همش ب شوهرم میگم بیا بریم از ایران ما ک میتونیم گوش نمیده باید همت کنه که نمیکنه 

عزیزم فکر می کنی جاهای دیگه بهتره؟

باور کن آسمون همه جای دنیا همین رنگه

بازم آدم که میره اونور اینقدر غربت و بدبختی وجود داره که میگه کاش تو همون وطن خودمون میموندم 

گول تبلیغات الکی رو نخور