2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم آوردن؟ موندم تو دو راهی🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4562 بازدید | 230 پست
منم اگه سزارینی نمیشدم حتمن ده تاشون میکردم تاحالا پنج بار سزارین شدمه😂

هنوز فرصت داری 

عجله نکن 

بازم وقت هست 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
ممنون خواهرجان ۳۹سالمه  بختیاریم

من دوتا دختر دارم یکیش ۶سال نیمه یکیش ۱۴ماهه دلم پسر میخاد میخام از بعد عید برم دکتر کارامو بکنم واسه آی وی اف  پسر بشه حتما

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهتون ببخشه😍😍😍😍😍😍😍😍 آخرش پنج تا هستن یا هفت تا؟ بعد چجور پنج تا سزارین؟آخه همه اطرافیا ...

دختراولم طبیعی دنیا اوردم  شکم سومم هم دوقلو هستن کلا شش بار زاییدم  پنج بار سزارین 

https://daigo.ir/secret/41700181532

عزیزم فکر می کنی جاهای دیگه بهتره؟ باور کن آسمون همه جای دنیا همین رنگه بازم آدم که میره اونور ...

چی بگم آدمیزاد همیشه دنبال بهترینه مخصوصا وقتی بچه داری

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ولله دو سه ساله بله سختمون شده دولتم که  هیچ کمکی نمیکنه  به مردم

ولی حداقل بچه هاتون تقریبا بزرگن میتونن برن سرکار ،نه؟

ولی کسی الان بخاد بیاره اینقد واقعا خیلی مشکله

ی تازه مامان💗

من دوتا دختر دارم یکیش ۶سال نیمه یکیش ۱۴ماهه دلم پسر میخاد میخام از بعد عید برم دکتر کارامو بکنم واس ...

ماشالله به این تفکر و اعتماد به نفس چقدر خوبه تکلیفتون با خودتون مشخصه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اگه توان مالیشو داری و می تونی از پسش بر بیای به نظر بکن ۱۰ تا😂 به خدا همین بچه ها اخرش برات میمونن ...

راضیم ازبچهام اما  دیگه زشته بارداربشم داماد دارم هرچند شوهرم میگه سهتادامادم اگه داشته باشیم باز زشت نیست😂😂

https://daigo.ir/secret/41700181532

چی بگم آدمیزاد همیشه دنبال بهترینه مخصوصا وقتی بچه داری

میدونم گلم

ولی باور کن اونور بری باید بچه ها رو رها کنی بری سرکار تا بتونید زندگی کنید

از منی که خبر داره بپرس 

مدام کار کنی و با دادن مالیات جیب دولتاشونو پر کنی

دختراولم طبیعی دنیا اوردم  شکم سومم هم دوقلو هستن کلا شش بار زاییدم  پنج بار سزارین

الهی ک خداوند صحیح و سلامت براتون حفظشون کنه و شما و پدرشون شاهد موفقیتهاشون باشین😍😍😍😍😍😍😍

منم عاشق بچه هستم اما واقعا از لحاظ مالی خیلی سختمونه

از لحاظ تربیت و رشد بچه اگه دوتا باشن برا هردوشون بهتره و از خیلی جهات برا همدیگه معلمن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یه پسر دارم شش سالشه.هرگز و هرگز به دومی فکرم نمیکنم.من و همسرم تصمیم قطعی مونو گرفتیم

دلایلم:

۱ اوضاع بد اقتصادی.البته ماشین و خونه داریم اما قسطی خریدیم

۲.اوضاع بد جامعه.

۳.نداشتن شرایط روحی برای فرزند دوم

۴.مسولیت سنگین بچه داری

۵. داشتن ارامش و سکوت بیشتر با تک فرزندی

۶.محدودیت هایی که بچه ایجاد میکنه.مهمونی و سفر و..

۷.برخورداری بچه از امکانات و رفاه بیشتر در صورت تک فرزندی

۸.داشتن وقت بیشتر برای کارهای شخصی در صورت تک فرزندی

۹.نگرانی از اینده بچه ها

۱۰.نداشتن جواب در برابر این سوال بچه؛چرا منو به دنیا اوردی؟