2777
2789

مامانا یه پسر دارم شوهرم خیلی میگه یکی دیگه بیاریم دختر بشه من واقعا تو دوراهی موندم میترسم در حق پسرم اجحاف بشه😕

بحث مالی رو بذارید کنار

از لحاظ بزرگ کردن و این چیزا

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر هزار بار هم برگردم عقب باز بچه دوم رو میارم ولی دیر نمیارم ۳سال بیشتر فاصله نمینداختم فاصله زیاد اصلا خوب نیس

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

منم پسرم ۵سالشه  شوهرم میخواد پسرمم میخواد  من نع هرگز راضی نمیشم  تک فرزندی اعتقا ...

میشه بگی چرا؟ من هم میترسم بیارم هم میترسم پسرم تنها بمونه هوف انتخاب سختیه

نترس...منم اون موقع فکرشو میکردم با این وضعیت مالی یکی دیگه بیاریم میگفتم قطعا کم میاریم...ولی حساب کتاب خدا با دو دو تا چهار تای ما فرق داره

الان دومیم هفت ماهشه ذره ای کم نیوردیم با همون حقوق و درآمد...خدا شاهده

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

بیار  تک فرزندی خوب نیست 

من دلم میخواد آینده ۵ تا بچه داشته باشم  ۴ تا پسر و یه دختر  دوست دارم دخترم یکی یه دونه باشه 🥺

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

یعنی خواهر و برادر حکم اجحاف داره؟

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
من اگر هزار بار هم برگردم عقب باز بچه دوم رو میارم ولی دیر نمیارم ۳سال بیشتر فاصله نمینداختم فاصله ز ...

همون دیگه پسرم عید دوسالش میشه اگه بخوام بیارم ی جور ک سال دیگه دنیا بیاد

ومنی که پنج ماه پیش بچه هفتممو دنیا اوردم😊

🤣🤣🤣🤣

سلام خانم صادقی 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی