عزیزممممم خوشبحالت کاش منم بتونم اینقدر نی نی بیارم عاشق بچه هستم😍
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نترس...منم اون موقع فکرشو میکردم با این وضعیت مالی یکی دیگه بیاریم میگفتم قطعا کم میاریم...ولی حساب ...
چطور من با یک بچه کم آوردم! هزینه شیر خشک و پوشک و داروهاش واقعا زیاده
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
نه عزیزم اینکه مجبور بشم کمتر براش وقت بذارم خب اون بزرگتره قطعا بیشتر دوست داره پیشش باشم
نه اونم شریک میشه تو بزرگ کردن خواهر یا برادرش
چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند. گاندی
چرا حق پسرت اجحاف بشه !!! البته خودمم همین فکرو میکردم .میگفتم نکنه یک کدومشو بیشتر دوست داشته باشم .ولی قلب مادر جا برای همه بچه هاش داره .چه دوتا چه ده تا .
میشه بگی چرا؟ من هم میترسم بیارم هم میترسم پسرم تنها بمونه هوف انتخاب سختیه
چون در توانم نیس شبا بیدار بمونم و هی پی پی بشورم هی شیر بدم هی گریه کنه پسرم همش مریضه بدغذاس بدقلقه کشش بچه دوم ندارم .درکل بچه شیرین نیس از نظرم .فقط دلم برای بچم میسوزع تنهاس هروز میگه مامان نی نی کی میاد 🤕😭
به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️🩹.!