2777
2789
عنوان

دارم از عصبانیت می‌ترکم

469 بازدید | 59 پست

مامانم نمیذاره برم بیرون با دوستم

بهش گفتم می‌خوام برم نه نه راه انداخته

هرچی بهش میگم چرا میگه خوشم نمیاد با اون بری

دختر خوبیه از مهدکودک باهاشم نمیدونم چشه

چیکار کنم به دوستمم قول دادم

چندسالته؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماه دیگه میرم تو ۱۶

اگه بالای ۱۸ بودی میگفتم به حرفش گوش نده 

ولی الان بهتره رعایت کنی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

منم خیلی وقتا مثل توبودم نمیزاشتن بادوستم برم بیرون ولی الان‌ک قطع رابطه کردم‌و۲۳سالم شده دلم میخادبرم دست پاشونو بوس کنم چون واقعاصلاحمومیخاستن ومیدونستن اون‌دختره پسربازه نزاشتن باهاش برم بیرون حالامن نمیگم شایددوست توام پسربازه ولی قطعایک‌نقطه منفی داره ک‌خانوادت میدونن ونمیخان دختردست گلشون شبیه اون بشه بنظرم قرارتوکنسل کن

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

منم خیلی وقتا مثل توبودم نمیزاشتن بادوستم برم بیرون ولی الان‌ک قطع رابطه کردم‌و۲۳سالم شده دلم میخادب ...

مامانم اصلا اونو خوب نمیشناسه

اون خیلی مثبت تر از منه

جاهای خلوتم نمی‌ره یعنی مواظبه

آبروم میره پیشش

زنگ بزن بگو مهمون اومده برامون یا بگو مامانم حالش بد شده

مامانم اصلا اونو خوب نمیشناسهاون خیلی مثبت تر از منهجاهای خلوتم نمی‌ره یعنی مواظبه

خب باید به مامانت ثابت بشه.چندبارباهم خانوادگی باماماناتون برین بیرون مامانت ببینه دوستتو شایددیدش تغییرکنه

آبروم میره پیشش

نه عزیزم ابروت نمیره بگو یک‌مشکلی پیش اومده خانوادگیه نمیتونم بیام بیرون..میفهمم گفتنش چقدرسخته منم این دورانوگذروندم.ولی بایدباهاش کناربیای مامانت وقتی میگه نه یعنی نه دیگه

نه عزیزم ابروت نمیره بگو یک‌مشکلی پیش اومده خانوادگیه نمیتونم بیام بیرون..میفهمم گفتنش چقدرسخته منم ...

بهش گفتم می‌خوایم بریم مهمونی

نمیدونم تا کی باید ادامه بدم دروغ گفتنو

خب باید به مامانت ثابت بشه.چندبارباهم خانوادگی باماماناتون برین بیرون مامانت ببینه دوستتو شایددیدش ت ...

دست رو دلم نذار با یکی دیگه فامیلمونه میذاره برم با بقیه نه

زنگ بزن بگو مهمون اومده برامون یا بگو مامانم حالش بد شده

گفتم می‌خوام برم مهمونی

یعنی دارم سکته می‌کنم از شدت حرص

مامانم خیلی خونسرد رفته تو اینستا نگران پژمان جمشیدیه😐

اجازه اینستا ام ندارم

قبلا باهم صمیمی بودم دو ساله با این رفتاراش دیگه زیاد نمیرم پیشش