2777
2789

هر دوره از زندگی دغدغه خودشو داره😶

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ..

انگار یه بار زیاد از دوشت برداشته میشه و میتونی به چیزای دیگه زندگیت برسی.. حداقل برای من اینطوری بود

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

نه ، میوفتی تو یه پیچ عجیب و غریب زندگی، یه جایی که هم خوشحالی دوران مدرسه تموم شده، هم ناراحت و مضطربی که قراره چی بشه، اگه قبول نشی و واست مهم باشه که قشنگ دو هفته اینا گریه داری، بعدشم باید تصمیم بگیری بمونی پشت یا بری دانشگاه آزاد و اینا، راحتت کنم، کنکور تو  بدبختی هایی که قراره بعداً دچارشون بشی قطره هست تو اقیانوس ، منظورم از نظر بزرگی و اهمیتش هست، اگه قبل کنکور فقط یه استرس انتخاب رشته و درس و ایناس بعد از کنکور باید ببینی کدوم راهم بری که بهتره و بهره‌وری بیشتری واست داره، اگه نشه هم دو جا ضرر کردی چون هم توی اون راه موفق نشدی هم وقتت هدر رفته ، می‌تونستی با انتخاب هدف بهتر از وقتت هم استفاده بهتری داشته باشی، در کل راحتت کنم، قرار نیس حالا حالا ها ما بتونیم نفس راحت بکشیم ، اما ناامید نداریم تو برحه از زندگی ها

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

بهتر میشه شرایط اگر چیزی ک میخوای رو قبول بشی 

استرست کمتر میشه، دغدغت کمتر میشه کلا بهتره 

ولی هر مرحله از زندگی فکر و استرس خودشو داره 

من خودم فکر میکردم کنکور ک بدم بهشت میشه همه چی، دیگه دغدغه ندارم و... 

الان خیلی بهتر شده شرایط ولی من هنوز استرس رو دارم، دغدغه رو دارم و... 

جوری ک خیلی وقتا یادم میره زمان حالم، آرزویی بود ک قبلا داشتم... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
هر دوره از زندگی دغدغه خودشو داره😶

اره ولی لعنتی کنکور عذابه 

مخصوصا وقتی که تو خونواده محدودی باشی

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
آره .. انگار یه بار زیاد از دوشت برداشته میشه و میتونی به چیزای دیگه زندگیت برسی.. حداقل برای من ...

دقبقا منم حس میکنم ایتجودیه:)

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)