2777
2789
عنوان

تاپيك تونين به ارايشگراررو ديدين!؟

614 بازدید | 62 پست

من اصلا حرفم بي وجدان يا باوجدان بودنشون نيست 

بيشتر از ٩ ساله كراتين كارم 

٩٠٪؜خانوما ميگفتن خيلي ببخشيد! ارايشگرا خرابن 

چيشد كع به اينجا رسيديم به هم جنس خودتون توهين ميكنيد!!!مگه همه مثل همن ببخشيد ببخشيد كه اينو ميگم خرابه دكترم دارم خرابه مهندسم داريم اين چ حرفيه واقعا!!!مگ همه يكين؟!

يه خانوميي تو اون وسط گير داد به من به گفته خودش داروساز بود بعد كلي بدو بيراه گفت من سيدم ايشالله بچت سقط شه يا دنيا اومد سرطان بگيره فلان!!!خدايا واقعا نميدونم چي بگم 

با اینکه خودمم قبلاً دعوا کردم تو سایت ولی بهتون میگم جوابشون رو ندید خودمم تازگیا اهمیت نمیدم هر کسی توهین کرد تگ کنید و گزارش بزنید پستشو وسلام 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت ادم بی شخصیت بودن 

که ارایشگرهاشون بدتر خودشونن

والا من چندتا سالن میرم همه خانم با شخصیت مودب خانواده دار  با کلاس انقدر مودب حرف میزنن

نمیدونم اینجور ادما را از کجا پیدا میکنن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اون به شما گفت بچت شه و سرطان بگیره؟!!😳چه آدمای بیماری پیدا میشن خدایاااااااا!دیگه کسی که میاد توهین و نفرین میکنه مشخصه سواد و فرهنگش در چه حده عزیزم!بعضی آدما واقعا دیگه اصلاح ناپذیرن،دست خودشونم نیست دیگه کلا لولشون پایینه

با اینکه خودمم قبلاً دعوا کردم تو سایت ولی بهتون میگم جوابشون رو ندید خودمم تازگیا اهمیت نمیدم هر کس ...

همين كارو كردم ولي واقعا نميدونم چطور دلش اومد به بچه اي ك هنوز به دنيا نيومده نفرين كنه

اون به شما گفت بچت شه و سرطان بگیره؟!!😳چه آدمای بیماری پیدا میشن خدایاااااااا!دیگه کسی که میاد توهی ...

امیدوارم خدا به دلش ارامش بده هرچقد یکی بد باشه فکنم دلش نیاد ب یه بچه ک هنوز دنیا نیومده این نفرینو بکنه!

نه والا ما اصلا درمورد ارایشگر هامون این فکرا رو نمی‌کنیم توهر قشری تو هر تیپی ادم خوب و بد هست نباید که به همه نسبت داد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
همين كارو كردم ولي واقعا نميدونم چطور دلش اومد به بچه اي ك هنوز به دنيا نيومده نفرين كنه

قلبش سیاهه دیگه ناراحت نشو  نفرین نا حق برمیگرده به خود طرف ،

کل دنیا بزار بگن من خرابم وقتی خراب نیستم و خدا خبر داره چرا ناراحت بشم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁