2777
2789

قلبت رو ببوسه 

اما هیچی نگفت و خدافظی کرد 

قصد و نیت بدی نداشتم 

بنظرتون چی فکر کرده ؟ 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

فکربدکرده😐😐😐😐

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طرف کی بوده؟

دوست اجتماعی ، ی آقا

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بیچارش کردی با این حرفت😂 غصه نخور بعدا تلافیا رو به شادی سرت در میاره

واقعا قصد بدی نداشتم 

خیلی ادم خوش قلبی هست 

همیشه ب فکر اینه ک دل مردم رو شاد کنه 

همیشه میلش ب خوبیه 

ذات خوبی داره

دوست اجتماعی ، ی آقا

احتمالا انتظار شنیدنش رو نداشته که سریع خداحافظی کرده رفته

واکنش بعدیش باید ببینی اگه سمتت بیشتر اومد یعنی برداشت کرده که ازش خوشت میاد و میخوای وارد رابطه بشی اگه نه که کلا روت فکر نمیکنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
احتمالا انتظار شنیدنش رو نداشته که سریع خداحافظی کرده رفته واکنش بعدیش باید ببینی اگه سمتت بیشتر او ...

اینم بگم ک خیلی باخداس ، شاید به خاطر همین معذب شده

😂 فکر کرد عاشقشی  جملت دیگه واقعا عاشقانه بود

نمیدونم چی فکر کرد

با خودم دارم میگم نباید این حرفو میزدی 

اما کاریه ک شده دیگه و کاریش نمیشه کرد 

نمیدونم چی فکر کرد با خودم دارم میگم نباید این حرفو میزدی  اما کاریه ک شده دیگه و کاریش نمیشه ...

خب بعد چند ماه رابطه آدم باید اینو بگه اون فکر می‌کنه تو پیشقدم شدی برای دوستی 

چجوری از نزدیک اینو گفتی حتما نتونستی احساساتت رو کنترل کنی البته برای همه پیش میاد عیب نداره الان اگه اونم از تو خوشش بیاد میاد سمتت اگه نیومد هم یعنی نمیخوادت تو دیگه کاری نکن 

نیتتون خوب بوده ولی جملتون نه برای یه آقا

شاید اشتباه کردم 

ب هر حال الان نمیتونم کاریش بکنم 

دارم سعی میکنم فراموش کنم 😊 و تکرار نکنم