2777
2789
عنوان

خونه ای که توش زندگی می‌کنیم مال یه

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از ته دل دوس دارم بریم 

حداقل اینو اجاره بدین خودتون یکی دیگه اجاره کنید 

واقعا تاثیر منفی داره و حتما ارتباطی بین این چیزا باهم وجود داره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بسیار افتصاح همش دعوا داریم تو این خونه اصلا خیری توش نیس

خب تو کلا با این تفکر اونجا نشستی

همینجوریم میشه

چزا فکر میکنی مثلا اون زمین و خونه اومده جن و انرژی بد حبس کرده تو خودش تا تو بیای؟

خود اون دعانویسا با اون پولا دارن عشق و حال میکنن هیچ تقاصیم پس نمیدن بعد خونشون باید تقاص بده؟

خیر نداشتن کجا بود ...

سعی کن گل و گیاه بیاری تو خونه

سنگ نمک بیار

و ب شرکتای سم پاشی زنگ بزن تا راهنماییت کنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بسیار افتصاح همش دعوا داریم تو این خونه اصلا خیری توش نیس

بعضی از خونه ها به آدمها نمیان 

ما هم پارسال تو یه خونه ای بودیم همش بد بیاری پشت بد بیاری 

شوهرم گفت این خونه به ما نمیاد فروختیم رفتیم یه جای دیگه خریدیم 

خدا رو شکر الان بهتریم 

عزیزم فعلا چند روزی سوره بقره رو یا خودتون با صدای بلند بخونید تو خونه یا بزارید پخش بشه این برای رفع سنگینی احتمالی فضا

ضمن اینکه نوع عنکبوتش رو عکس بگیرید ببرید پیش کارشناس های سم پاشی و فروشنده هایی که افت کش و اینا دارن اونا میگن برای مهارشون چی کار باید بکنید شایدم احتیاج به سم پاشی باشه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
چقدر از عنکبوت بدم میاد 😟

منم فوبیای عنکبوت دارم 

از هیچی اندازه عنکبوت نمی‌ترسم😑

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حداقل اینو اجاره بدین خودتون یکی دیگه اجاره کنید  واقعا تاثیر منفی داره و حتما ارتباطی بین این ...

مامانم. اینا از اجاره نشینی متنفرن 

والا آدم بره تو لونه کبوتر بهتر ازین خونه مزخرفه

خب تو کلا با این تفکر اونجا نشستی همینجوریم میشه چزا فکر میکنی مثلا اون زمین و خونه اومده جن و انر ...

آخه هیچ خونه ای نبوده که توش زندگی کنیم و آنقدر حشرات موذی و عنکبوت  توش قل بزنه 

خونه گود برداری شده و کاملا نوساز چرا باید بشه خونه موجودات موذی