2777
2789

بعد سالهاااااا فیس و...اومدن برام خواهرشوهرا مثلا خیلی خوب در ظاهر ولی به قدم برای مادرشون بر نداشتن و عید به عید میومدن و ما نگهبان و شوهرم نوکر در خدمتشون

حالا از تهران تشریف میبرن ماه ماه پرستاری مادر شیطان صفتشون و ما دور دور هستیم

و اونا به سزای پررویی شون رسیدن

من جواب ندادم من خشمم رو خوردم و خدا زد تو سر همشون

مرسی خدا نشون دادی حق مظلومو میگیری

منو بی زبون گیراورده بودن عوضیا

با کلمات بهم ریخته جمله بساز  

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه خیلی درد ت  دلته ازشون

منم اینجورم ویجورایی دارن تاوان میدن که هنوز دلم خنک نشده

میخام بگم خوبی ومهربونی در حق خانواده شوهر اشتباهه که میبینم خودمونم عروس داریم بخدا خیلی خوبی بهشون کردیم و خوبیاشونو میفهمیم

منم امیدوارم امسال تمام کسایی که اذیتم کردن بهم توهین کردن مسخرم کردن منو کم گرفتن تحقیرم کردن قضاوتم کردن تو موقعیت من قرار بگیرن وخدا جوابشو نو بده 

با اون کسی امتحان بشن که از همه بیشتر دوسش دارن

منم امیدوارم امسال تمام کسایی که اذیتم کردن بهم توهین کردن مسخرم کردن منو کم گرفتن تحقیرم کردن قضاوت ...

عالی بود واقعا

من به ناراحتی هیچ کس راضی نیستم ولی مادر پررو دخترا پرروتر

حالا ما نیستیم شهرمون عوض شد و اونا باید پوشک عوض کنن و...خودشون و مادرشون اه مظلومیت و سادگی من و خیلیای دیگه که دلاشونو شکستن گرفتتشون

فکر میکردن شوهر من تا ابد نوکر اوناست

استارترببخشید شوخی کردم گفتم حال و هوات عوض بشه

ولی خیلی درکت میکنم مادر شوهر مامانم هم خیلی اذیتش کرد مامانمو و من اصلا به عنوان مادربزرگ ندیدمش الان هم که مرده چند ساله

ولی مامان منم فقط سکوت کرد چون مامان شوهرش بود و خواست آه نکشه مادرش

تو هم سکوت کردی و خدا برات جبران میکنه نه با مردن اون بلکه برای خودت جبران میکنه عزیزم ان شاالله 

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
معلومه خیلی درد ت  دلته ازشون منم اینجورم ویجورایی دارن تاوان میدن که هنوز دلم خنک نشده میخام ...

اخ گفتی

حالام گاهی برای احوالپرسی زنگ میزنم معلومه چقدررررر حالشون گرفته ست دم خدا گرم

استارترببخشید شوخی کردم گفتم حال و هوات عوض بشه ولی خیلی درکت میکنم مادر شوهر مامانم هم خیلی اذیتش ...

ممنون که درک میکنی

من عذابشو نمیخوام ولی دنیا دار  مکافاته

ایشالا هرکی خانواده شوهر قدرشو نمیدونه این حس منو نصیبشون بکنه از ته دل بخندن و ببینن عاقبت پفیوزی رو

اخ گفتی حالام گاهی برای احوالپرسی زنگ میزنم معلومه چقدررررر حالشون گرفته ست دم خدا گرم

بیخیال بابا

من زنگم نمیزنم مجبوری میرم خونشون چون خونشون سهر بابام ایناس

جزسلام وخدافظ چیزی نمیگم اصلا به رو خودم نمیارم زنه مریضه جاریم مریض حالشونو بپرسم چون واسم مهم نیست واقعا.

تاپیک آخرم ی خانومی ی حرفی زد که خدا خیرش بده

گفت بخودت وبچه هات برس شاد باش به همسرت مهربونی کن زندگیتوکن بزار ببینن چقدر خوشی واسشون عذابه

لهشون کن با بی محلی

تقریبا اینجورم ولی میخام شدت شوبیشتر کنم.

پیرو تاپیک قبلیت توام بی تفاوت باش محل نده خودتو بکش بیرون ازاونا

بیخیال بابا من زنگم نمیزنم مجبوری میرم خونشون چون خونشون سهر بابام ایناس جزسلام وخدافظ چیزی نمیگم ...

خب زنگ میزنم گاهی حالی بپرسم یا شون بیاد ما اونجا بودیم قدر ندونستن ...نمیدونم شایدم دیگه اصلا همون زنگم نزنم

بالاخره ۸۸ سالشه شاید عمری نیست براش حالش خوب نیست اما مرگ هم براش حیفه ارزوی مرگ داره اما نمیشه حیفه براش

مردن با عزت هم لیاقت میخواد اخ کاش میشد بهش میگفتم